Af Trivago - 24/04-15 08:13; Opdateret: 24/04-15 11:31

LISTE: 5 fantastiske hoteller under jordens overfladeLISTE: 5 fantastiske hoteller under jordens overflade

En tidligere mineudgravning under Australiens ørken eller en gammel militærbunker i en schweizisk klippevæg: Bliv inspireret til at holde din næste ferie i en underjorddisk hule eller bjerggrotte.

storybild

Overnat i fred og ro i en hule dybt nede under jordens overflade. Her er du både garanteret en stille nattesøvn og mere luksuriøse omgivelser end de huler, du selv konstruerede som barn.

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet en oversigt med 5 underjorddiske hoteller, for dig, der savner fred og ro.

Smukke europæiske dale
Smukke europæiske dale

Bo i en tidligere mineudgravning under Australiens ørken eller overnat i en gammel militærbunker i en schweizisk klippevæg for blot at nævne et par. Læs med her og bliv inspireret til at holde din næste ferie på et sted lidt ud over det sædvanlige.

Desert Cave Hotel (Coober Pedy, Australia)

Desert Cave Hotel ligger i den Australske by Cooper Pedy, som er omgivet af tørt ørkenland-skab. Mange af de lokale bor under jorden, hvor der er et naturligt køligt klima sammenlignet med overfladens bagende varme. Hotellet er bygget i resterne af en gammel opalmine. Her kan du nyde en lækker middag i rolige omgivelser og efterfølgende tage en drink i verdens eneste underjordiske bar og kasino. Hop på en guidet tur igennem grotterne for at se, hvordan de lokale bor og besøg den imponerende underjordiske kirke.

GALLERI: Her er de 16 mest bizarre ting efterladt på hotelværelser
GALLERI: Her er de 16 mest bizarre ting efterladt på hotelværelser

La Claustra (Airolo, Schweitz)

På La Claustra har gæster mulighed for at bo i en gammel militærbunker, der er blevet om-dannet til et stilfuldt hotel. Hotellet er placeret et bjerg, Gotthard Massif, som ligger 16 km fra den schweiziske by Airolo. Selvom et hotelophold i en militærbunker kan lyde som en pri-mitiv affære, så er der ikke mangel på moderne bekvæmmeligheder. Gæsterne har adgang til WiFi, sauna, restaurant og udendørs swimmingpool. Den hyggelige restaurant serverer veltil-beredte retter af lokale råvarer både morgen og aften.

Gamirasu Cave (Cappadocia, Tyrkiet)

Gamirasu Cave hotel i Cappadocia består af 35 grotteværelser, der er bygget inde i et bjerg. Hotellet ligger i en dal ved landsbyen Azvali, som er dateret tilbage til 1600 f.Kr. Udenfor hu-lerne ligger hotellets lækre pool. Her har du en fantastisk udsigt over dalen og de naturskønne omgivelser. Deltag i madlavningskurser, yogaundervisning eller hjælp til med at høste og tørre abrikoser eller andre afgrøder. Du kan også give dig i kast med at producere lokal vin og bage brød i stenovn. Hotellet arrangerer desuden ture i varmluftsballon – en oplevelse man ikke bør gå glip af.

Oase-dase: Smukke ørkenhoteller
Oase-dase: Smukke ørkenhoteller

Sala Silvergruva Hostel (Sala, Sverige)

Du behøver ikke tage længere væk end til Sverige for at opleve en nat under jorden. 120 km udenfor Stockholm finder du hotel Sala Silvergruva, hvor du kan geare ned i din egen under-jordiske hule. I mine-suiten kan du overnatte i verdens dybeste hotelværelse, som ligger godt gemt ned, hele 155 meter under jordoverfladen. Din smartphone har ikke signal her, men for-tvivl ikke: Værelset er udstyret med en intercom-radio, så du kan kommunikere med overfla-den. Eventyrlystne gæster kan tage på dykkertur i minerne under vand, men man kan også blot nyde stilheden over et glas champagne og levende lys i hotellets restaurant.

Verdens lækreste poolbarer
Verdens lækreste poolbarer

Les Hautes Roches (Rochecorbon, Frankrig)

Les Hautes Roches blev tidligere brugt som et kloster, og munkenes sovekamre var placeret inde i bjergsiden. Hotellet åbnede i 1991 efter en udbygning og renovation af værelserne. Gæster kan opleve det naturskønne område i Loire-dalen, som er på UNESCOs verdensarvsli-ste. De 14 hotelværelser har alle udsigt til Loire floden, der gennemløber dalen. Udover at udforske bjerge og grotter i området kan man spille golf og ro i kano på floden. Tag også på besøg hos de lokale vingårde og smage deres nyeste vine.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx