Af - 05/12-16 10:11

Mystik og frit-hængende agurker i dunkel pop-up-barMystik og frit-hængende agurker i dunkel pop-up-bar

Gin-producenten Hendrick's har i flere uger kørt et barkoncept kaldet 'Chamber of the Curious'. Metroxpress var inviteret på besøg i Bruxelles.

Chambers Of The Curious / Hendrick's from DCONTRACT on Vimeo.

Det er andet år, konceptet kører. Sidste år så det sådan ud.

Såkaldte ’Escape Rooms’ – et spil hvor man i grupper skal løse en række gåder for at komme ud af et lukket kammer – er uhyre populære for tiden. I København laver firmaet ’Mystery Makers’ for eksempel disse oplevelser inde omkring Esplanaden – og dette koncept har gin-producenten Hendrick’s prøvet at indarbejde sammen med en god portion mystik i deres pop-up-bar, 'Chamber of the Curious'.

Den har været flere europæiske storbyer rundt – senest i Bruxelles, hvor metroxpress var inviteret ned af Hendrick’s for at opleve det.

Og konceptet var som sådan meget simpelt:

En masse mystik, spændende cocktails og diverse små anretninger. Og så deres cirka én time lange Chamber of the Curious’-oplevelse, hvor gæsterne blev lukket ned i en flot, gammel kælder med betagende hvælvinger.

Her skulle gruppen testes i tre forskellige aktiviteter: Hypnose, gåder i logisk tænkning og til sidst en hurtig udgave af ’Escape Rooms’. Konceptet var som sådan gennemført, men det led under at ville for meget på for kort tid, så de forskellige aktiviteter aldrig blev foldet helt ud.

Til gengæld var der spændende og mystiske drinks og sjove, anderledes snacks - og stemningen er næsten et besøg værd i sig selv, hvis konceptet genopstår i fremtiden.

Baren var stilfuldt og kuriøst indrettet med levende lys og lysekroner, der oplyste et rustikt rum fuld af flotte mennesker under de fra-loftet-hængende agurker, Hendrick's varemærke.

'Chamber of the Curious' modtog besøgende indtil den 3/12, og planen er ikke umiddelbart at gentage det foreløbigt. Hendricks vil dog ikke definitivt afvise, at et lignende koncept kan genopstå i fremtiden, men understreger at det vil være i en radikalt anderledes opsætning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Ti kvinder anklager McDonald's for...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx