Af Mikkel Ais, Rejs Bedre - 28/03-14 08:07

Sådan kommer du fit hjem fra ferieSådan kommer du fit hjem fra ferie

Det er blevet trendy at være aktiv på ferien. Så skal du heller ikke bekymre dig om ekstra feriekilo

storybild

Yoga Safari i Sydafrika (Billede: Mikkel Ais)

Yoga Safari i Sydafrika
I Sydafrika kan du kombinere fascinerende safari-oplevelser med en indre ro gennem meditation og yoga. Tjek ind på The Homestead, og fyld dagene ud med yoga, meditation og pranayama-lektioner, der finder sted i det vilde landskab. Oplev blandt andet løver og geparder, og stress af i loungeområdet ved poolen. Maden tager også udgangspunkt i det sundhedsbevidste med
smoothies, juice og raw food til morgenmad. Aftenens bush-middag serveres i romantiske rammer under Afrikas stjernehimmel.

Se mere på Aandbeyond.com

Mange danskere vil dyrke motion på charterferien
Mange danskere vil dyrke motion på charterferien

Vild vandferie i Wales
Oplev den smukke kystlinje ved Pembrokeshire i Wales fra havsiden. Kyststrækningen er verdenskendt som et sandt havkajak-paradis i det rene Atlanterhav med udsigt til vandfald, klippehuler og naturligt formede sælsomme klippeformationer. Der arrangeres firedages ture, der blandt andet tager eventyrere til fjerntliggende og uberørte strande samt landgang på de små øer. På turen er der to overnatninger under bivuak og to på en Eco Lodge, og med en smule held møder du både delfiner og marsvin på nærmeste hold.

Se mere på responsibletravel.com

Det her vil danskere IKKE se på ferien
Det her vil danskere IKKE se på ferien

Bikini Bootcamp i Mexico
Skift fitness-centret ud med gyldne
sandstrande samt turkis hav, og bliv
bikini-trimmet på Mexicos paradislignende Yucatan-halvø. Men vær opmærksom på, at det ikke er en vanlig afslappende strandferie. Dagen starter klokken 6.45 og fyldes blandt andet med vinyasa-yoga, sveddryppende beachvolley-kampe og masser af workout på stranden. Det er en action-packed ferie, hvor der også er plads til at gå på eventyr. Svøm i de lokale undervandshuller, bestig pyramiden i Coba, eller tag på opdagelse i mayaruinerne i Tulum.

Se mere på bikinibootcamp.com

Fem aktive ferier som børnene vil elske
Fem aktive ferier som børnene vil elske

Lad børnene komme på (golf)banen
Lad børnene komme på (golf)banen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx