Af TRIVAGO - 16/03-16 10:54

Få ny energi på disse 7 nordiske spahotellerFå ny energi på disse 7 nordiske spahoteller

Du behøver slet ikke rejse flere tusind kilometer syd på for at komme i feriestemning. Genoplad batterierne og gør dig klar til foråret med et ophold på et af de mange skønne spahoteller, som vi har her i Skandinavien.

storybild

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet 7 af de bedste nordiske spahoteller, som kan tilbyde afslapning, nydelse og revitalisering.

Arken – Hotel & Art Garden Spa (Gøteborg, Sverige)

Et besøg på Arken Hotel i Sverige vil med sikkerhed vække alle dine sanser fra deres vinterhi. Forkæl dig selv i hotellets Art Garden Spa, der, som navnet antyder, sætter kunst og natur i højsædet. Slap af i de varme kilder og prøv en omgang vandmassage efterfulgt af en tur i deres lysterapi. Hotellet ligger 12 km fra Göteborg, en by med et livligt kunstnerisk miljø, som kan byder på en bred vifte af design og arkitektur.

Læs mere om hotellet her.

Kurhotel Skodsborg (Skodsborg, Danmark)

Visionen om det gode, sunde liv har siden 1898 været den grundlæggende tanke bag Skodsborg spa-hotel. De byder derfor deres gæster på alle de gode egenskaber fra lys, vand, kost, motion og afslapning. Besøger du dette hotel, kan du bl.a. nyde aromaterapi, sauna, fitness træning og udendørs jacuzzi. Hvis du skulle savne storbylivet, så er hotellet kun 20 minutters kørsel fra centrum af København.

Læs mere om hotellet her.

LISTE: 6 romantiske hoteller i Sydøstasien
LISTE: 6 romantiske hoteller i Sydøstasien

ION Luxury Adventure Hotel (Selfoss, Island)

Mange hoteller påstår i dag, at du vil få en uforglemmelig oplevelse, men det kan ION Luxury Adventure Hotel godt tillade sig at råbe højt om. Oplev natur, som overgår de danske marker og enge: Tag en vandretur på gletsjere, rid langs vulkaner, prøv river rafting og helikopterflyvning over bjergene. Efter disse vilde oplevelser kan du forkæle dig selv med hotellets spa-behandlinger, som indeholder alt det bedste fra den islandske natur, inklusiv islandske krydderier og havsalt. Hvis du er heldig, kan du endda få et glimt af nordlyset!

Læs mere om hotellet her.

THE THIEF (Oslo, Norge)

Ved Oslofjord og det ikoniske Astrup Fearnsley museum finder du hotellet The Thief. Her er alle velkomne – også hunde. De har endda skræddersyet en pakke til hundeejere med alt fra hundemad til hundeseng. Hotellet hiver dig ud af hverdagen og ind i en verden af wellness og afslapning. Hotellet kombinerer nordisk natur, det tyrkiske bad hamam, den marokkanske behandling rhassoul og den tyske sauna aufguss. Fra hotellet har du nem adgang til Oslo, hvor du kan tage en tur hen og besøge alle statuerne i Vigelandsparken. Afslut dagen med en omgang skak i hotellets lounge eller nyd udsigten over fjorden med en cocktail i hånden.

Læs mere om hotellet her.

GALLERI: Besøg verdens 8 smukkeste vandreruter
GALLERI: Besøg verdens 8 smukkeste vandreruter

Långvik Congress Wellness (Kirkkonummi, Finland)

Hvis du holder af ski og sne, men godt kunne tænke dig et afslappende sted at holde til efter dagens sus ned af bjergene, så er Finlands Långvik Congress Wellness noget for dig. Spa-hotellet ligger tæt på skiområdet Peuramaa, som tilbyder blå og røde pister. I marts og april afholder hotellet forskellige weekend-events, hvor du kan se film i hotellets biograf, drikke champagne ved poolen og deltage i champagnesmagning. Hotellet har også et væld af muligheder når det gælder saunaer, som for eksempel dampsaunaer og infrarøde saunaer.

Læs mere om hotellet her.

Ystad Saltsjøbad (Ystad, Sverige)

Find sindsro i Ystad Saltsjøbad i Sverige. Hotellets personale vil gøre alt for at du får en oplevelse ud over dine forventninger. Det kommer du også til hvis du siger ja til the Creek Experience: en komplet kropsbehandling og en oplevelse for alle sanserne, inspireret af ritualer fra overalt i verden. Du vil blive omringet af et tropisk regnskovsmiljø. En revitaliserende oplevelse med dampe, dufte og lyde fra alle elementerne: luft, ild, jord, vand. Gå tur ved stranden og nyd frisk fisk i hotellets restaurant.

Læs mere om hotellet her.

SJOVT! Her er de mest kreative 'forstyr ikke'-skilte på hoteller
SJOVT! Her er de mest kreative 'forstyr ikke'-skilte på hoteller

Hotel Union (Geiranger, Norge)

Naturen har utrolige egenskaber, som kan give dig ny energi og ro i sindet. Hotellet er placeret med strålende udsigter over Geirangerfjord, en UNESCO World Heritage site. Tag en dyb indånding af den friske, rene luft, nyd lyden af vandfald og tag på opdagelse i de smukke norske fjelde. Efter et ophold på dette spa-hotel vil du føle dig helt udhvilet og klar til at køre på igen.

Læs mere om hotellet her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Brand i ejendom i København - flere...
bt.dk
I denne uge er der fest på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx