Af Mikkel Ais Andersen, Rejs Bedre - 12/09-13 22:22

Her ser du verdens bedste  boldHer ser du verdens bedste bold

Boldene i de store europæiske fodboldligaer ruller igen efter ferien, og i stedet for at følge med fra sofarækken derhjemme kan du opleve verdens bedste spillere live på Europas største arenaer

storybild

Barcelonas historiske hjemmebane, Camp Nou. (Billede: AP)

London
Flere af topholdene fra en af verdens bedste ligaer har hjemmebane i London. Oplev Chelsea, Arsenal, Tottenham eller West Ham på deres legendariske hjemmebaner, og bliv ramt af den engelske fodboldfeber. Du kan time turen, til når Michael Laudrups Swansea eller de danske spillere Helenius, Okore og Cornelius kommer forbi med Aston Villa og Cardiff City.

Barcelona
Oplev en håndfuld af verdens allerbedste fodboldspillere på F.C. Barcelonas historiske hjemmebane, Camp Nou. Hvad enten du er glødende Barca-fan eller ej, er det en oplevelse for livet at se fodbold på verdens 10.-største stadion med plads til 100.000 tilskuere, når Messi, Neymar og Iniesta tryller med fødder og bold.

LÆS OGSÅ: Sydfranske Biarritz er guf for alle bølgefreaks

Liverpool
‘You’ll never walk alone’. En sætning, du bliver nødt til at lære, så du sammen med Liverpools fans kan skråle med og mærke hårene rejse sig, når hele Anfield synger i kor. Liverpools historiske stadion danner rammerne, når Daniel Agger spiller på hjemmebane for den traditionsrige arbejderklub.

Madrid
Der er noget næsten mytisk over kongeklubben, Real Madrid, der aldrig har holdt sig tilbage med at lægge pengene på bordet. Klubben satte rekord med købet af Ronaldo og har gjort det igen med købet af Gareth Bale for 750 millioner kroner. Han skal sammen med Ronaldo og de andre verdensstjerner forsøge at vinde mesterskabet, som de sidste sæson ‘tabte’ til ærkefjenderne fra Barcelona. Følg kampen på Bernabeu med de 85.000 andre madrilenske fans.

Paris
I 2012 blev den parisiske storklub Paris Saint-Germain opkøbt, og siden har præsidenten for klubben, Nasser Al-Khelafi, shoppet amok i fodboldverdenen. Nu kan du tage til Paris og opleve verdensklasse-navne som Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva og Luca Moura i byernes by på hjemmebanen, Parc des Princes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx