Af - 22/06-17 10:28

TUI har fået nok:  Nu gør de op med chartergæsters mest irriterende vaneTUI har fået nok: Nu gør de op med chartergæsters mest irriterende vane

Nu er det slut med chartergæsters mest irriterende adfærd.

storybild

Turister solbader ved poolen på hotel Vincci Lella Baya i Hammanet. Turisme. Solbadning. Charterferie. (Billede: bax Lindhardt)

Situationen, hvor samtlige solsenge rundt om hotellets pool allerede fra den tidlige morgenstund er optaget af håndklæder, er formentlig velkendt for de fleste. Men det skal nu være slut.

Derfor ruller rejsebureauet TUI nu et tiltag ud på en række hoteller, hvor de ansatte skal fjerne ensomme håndklæder.

Derfor skal du ikke dele håndklæde med din kæreste
Derfor skal du ikke dele håndklæde med din kæreste

TUI begyndte sidste sommer at fjerne håndklæder på et hotel på Mallorca. Og ifølge TUI har tiltaget været så stor en succes, at rejsebureauet nu udvider tiltaget til at gælde en række af selskabets største familieresorts.

Pressechef hos TUI, Nikolai Johnsen, fortæller til BT, at problemerne med spærrede solsenge har været størst på fire hoteller, nemlig på Cypern, Samos, Mallorca og i Alanya, og det er her, at de ansatte nu vil patruljere poolen.

Så nemt vasker du håndklæderne hvide igen
Så nemt vasker du håndklæderne hvide igen

»Vi fjerner ganske enkelt folks håndklæder inden klokken 9, hvis indehaveren ikke er til stede. Det giver en langt bedre udnyttelse af solsengene, for der er nok til alle, hvis bare de bliver brugt,« siger Nikolai Johnsen.

For at gøre fjernelsen af håndklæder hel gnidningsfri, har TUI valgt at bruge en maskot til opgaven. Således skal maskotten Thomson the Dog blandt øvrige ansatte spankulere rundt og fjerne håndklæder, der - forsikrer TUI - vil blive pænt foldet sammen og lagt et sted i nærheden.

Danske hoteller hitter blandt danskere
Danske hoteller hitter blandt danskere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx