Af Mikael Andersen - 31/10-14 13:28

Go, Go, Goa!Go, Go, Goa!

Selvom Goa er Indiens mindste delstat, er det landets mest populære. Her er både strande, mad og fester, så hvad behøver man mere?

storybild

Fantastisk strandliv


Goa er kendt og elsket for sine hvide sandstrande, som omkranset af palmer hviler ud mod det varme Arabiske Hav. Engang var det hippiernes tilflugtssted, og siden udviklede strandene sig til scener med store rave-fester – deraf navnet på genren, Goa. Men nu er mange af Goas strande blevet oplagte feriespots med noget for enhver smag, også børnefamilier.
To af de mest kendte og lækre strande er Palolem og Patnem, hvor her både er mulighed for at leje en lille bungalow ned til vandet eller bo på de større charterhoteller, der ligger ned til stranden. Nyd solnedgangen fra strandene med en indisk King Fisher – den lokale øl – før restauranter stiller borde og stole ud på stranden, så middagen kan indtages under stjernerne. Shopping du aldrig glemmer
Shopping du aldrig glemmer

Goas smagfulde køkken


Der er stor forskel på maden i de forskellige indiske regioner, og den tidligere portugisiske koloni, Goa har et af Indiens mest smagfulde køkkener. Der er ikke overraskende et stort fokus på seafood, der i blandt verdens nok bedste og mest saftige kæmperejer, som friskfanget ryger direkte på grillen og bliver serveret med hjemmelavede curries.
Goa er også kendt for at være en kødglad region. Så er du vild med indisk mad, er det bare om at gå ombord i de lækre vindaloo-retter, og grundet den portugisiske arv er Goa et af de eneste steder i Indien, hvor det er tilladt at servere oksekød, selv om koen er hellig.

Verdens lækreste poolbarer
Verdens lækreste poolbarer


Indiens fest-metropol


Goa er berømt for sit natteliv, og de mange strande byder på fest for enhver smag – fra den tilbagelænede lounge-bar til det de vildeste raveparties. Anjuna Beach er meget besøgt i december og januar, hvor der bliver holdt store full-moon fester, mens Baga Beach året rundt er en action packed strand med masser af adventure- og vandsport, blændende seafood og et heftigt natteliv. Året rundt bliver der afholdt flere festivaler med alsidige musikgenrer på Goas mange strande. Læs mere på Allevents.

5 billige feriesteder ved vandet
5 billige feriesteder ved vandet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx