Af Airhelp - 08/05-15 18:42

GUIDE: Seks rejse-apps du gerne vil kendeGUIDE: Seks rejse-apps du gerne vil kende

Når det kommer til at gøre dit liv lettere, findes der en app for det hele. Disse apps hjælper dig med at undgå besværligheder og i stedet se nye muligheder.

storybild

Opdag med Hitlist

Det første skridt til en fantastisk rejseoplevelse er at finde ud af, hvor rejsen går hen. Nogle har et bestemt sted i tankerne, fordi de har læst en blog eller fundet et billede på de sociale medier. For andre virker det uoverskueligt at få overblik. Appen Hitlist viser dig en masse lækre billeder, og når du så har valgt en af disse lokationer, sender appen dig nogle tilbud, som du kan få på lokationen.

Planlæg med Kayak

Næste stop er at betale for billetten. Hvis du vil være helt sikker på, at du har booket den bedste rejse for dig, er appen Kayak løsningen. Appen gør det muligt at søge efter, sammenligne og booke fly, hoteller og leje biler. Ret simpelt.

Organiser med Tripit

Din rejse-deadline nærmer sig, og du har e-mail fra flyselskabet, Kayak, hotellet, bil udlejningsfirmaet, din mor og bedstemor i din indbakke. Appen Tripit specialiserer sig i at organisere alle dine rejsedokumenter ét sted. Så skal du ikke tænke på at finde den e-mail, som blev sendt til dig for seks uger siden.

Følg med på Flightaware

Der er få timer til, at du skal flyve, og du tjekker flere gange, om du nu har husket det hele, og om dine rejseplaner hænger sammen. Flightaware viser dig de tal, som din pilot ser. Så ved du, om flyet før dit er forsinket eller ikke er det rigtige sted ved start. Flightaware kan skåne dig for at sidde og vente i lufthavnen i flere timer.

Forbliv mobil med Uber

Hvis du er heldig, og Uber findes på din destination, er det en god idé at finde telefonen frem. Der er ingen grund til at forhandle priser med de lokale taxier, som måske ikke taler dit sprog. Indtast dit destinationssted på appen og vent på, at dit Uber-lift kommer og henter dig.

Reflekter med Instagram

Forhåbentlig fik du taget nogle feriebilleder med din telefon, brugt en masse filtre og hash-tags. Mandag morgen efter din ferie kigger du din Instagram-profil igennem og tænker på, om det hele blot var en drøm, og det ved du, at det ikke var – for du har alle beviserne lige foran dig.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx