Af mx/Trivago - 28/03-14 17:03

Prøv disse fem fantastiske Formel 1-hotellerPrøv disse fem fantastiske Formel 1-hoteller

Planlægger du at rejse ud for at følge Kevin Magnussen og de andre Formel 1-kørere, er her lidt hjælp til den komplette Formel 1-oplevelse

storybild

Det firestjernede V8 Hotel. (Billede: V8 Hotel)

Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet fem hoteller, som vil gøre din grandprix-weekend til en ekstraordinær oplevelse.

Dette er sommerens store trend på charterferien
Dette er sommerens store trend på charterferien

Tyskland
En god times kørsel fra Hockenheimring finder man det firestjernede V8 Hotel. Hotellet er opført i bygningen fra et gammelt lufthavnshotel og er nu et sandt paradis for motorsportsfans. Her handler alt om biler. Ud over fladskærms-tv og behagelige senge er de unikke værelser dekoreret med originale bildele og specielt designet efter forskellige temaer såsom vaskehal, værksted, racerbane, drive-in-biograf og tankstation. I forlængelse af hotellet finder man Motorworld Stuttgart, som tilbyder gratis indgang. Her kan man opleve alt inden for motorer og sjældne biler. Man kan endda få sin egen bil kigget igennem af specialister.

Det Tyske Grand Prix køres den 20. juli på Hockenheimring.


Sådan ser fremtidens hotel ud
Sådan ser fremtidens hotel ud

Ungarn
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace ligger på hjørnet af Váci Utca i hjertet af Ungarns hovedstad. Det femstjernede hotel åbnede i 2012 og vandt i 2013 – som det første ungarske hotel – den anerkendte Best International Hotel Interior Award. De 102 værelser og suiter i asiatisk design indrammes af en historisk bygning fra 1900. I år holder hotellet igen Grid Club Afterparty efter Formel 1-løbet. Felipe Massa, Pastor Maldonado, Daniel Ricciardo, Sergio Pérez og Esteban Gutiérrez var blandt de fartglade gæster sidste år.

Det Ungarske Grand Prix køres den 27. juli på Hungaroring.

Her finder du verdens billigste hoteller
Her finder du verdens billigste hoteller

De Forenede Arabiske Emirater Grandprixet i Abu Dhabi bliver kørt på Yas Marina Circuit, som åbnede i 2009 og har plads til 50.000 tilskuere. Mange Formel 1-fans drømmer om et ophold på Hotel Yas Viceroy Abu Dhabi, som er placeret direkte på racerbanen. Den specielle bygning af glas og stål er et bemærkelsesværdigt moderne arkitektonisk bygningsværk. Det femstjernede hotel er desuden kendetegnet ved høj service og elegante værelser. En af løbets langsommere passager går direkte igennem midten af hotellet, hvor en gangbro forbinder de to hotelbygninger. Det giver fans de absolut bedste muligheder for at følge løbet på nærmeste hold.

Abu Dhabis Grand Prix
køres den 23. november på Yas Marina Circuit.

Her får du mest hotel for pengene i Europa
Her får du mest hotel for pengene i Europa

Texas
W Hotel Austin er et firestjernet hotel i centrum af Austin, Texas, 20 minutter fra Circuit of the Americas. De 251 værelser på W Austin er indrettet i moderne stil med stort badeværelse, 42 tommer fladskærms-tv, iPod-docking-station og aircondition. I løbet af Formel 1-weekenden bliver hele anden etage omdannet til ‘Blu at the W’, som vil bestå af eksklusive events og en af de mest eftertragtede Formel 1-fester i byen. Billetter til festen sendes snart i omløb og kan købes for mellem 100 og 1.6000 dollar. Er man til Formel 1 i Austin, bør man prøve Cota Flame, den officielle Circuit of the Americas drink, skabt af W Austin.

Det Amerikanske Grand Prix køres den 2. november på Circuit of the Americas.

Her holder verdens rigeste ferie
Her holder verdens rigeste ferie

Monaco
Folk med forkærlighed for Formel 1, store yachter og kasinoer vil elske en tur til det ekstravagante grandprix i Monaco. Det firestjernede Fairmont Monte Carlo er et af Europas største hotelanlæg og har direkte udsigt til Formel 1-banen. Tjekker man ind i en af grandprix-suiterne, kan man nyde løbet fra sin terrasse ved løbets hårnålesving. Fra hotellets pool på tagterrassen kan man nyde beliggenheden på Den Franske Riviera og udsigten over Middelhavet.

Monacos Grand Prix køres den 25. maj på Circuit de Monaco.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx