Af Mikkel Ais, Rejs Bedre - 20/03-14 22:00

Slip dit indre partydyr løs på IbizaSlip dit indre partydyr løs på Ibiza

Øen er berømt for sin clubscene, og hver sæson gæster nogle af verdens ypperste dj’s øen. Find natklubberne, hvor festen er garanteret.

storybild

Verdensberømte dj’s spiller op til dans på verdens største klub Privilege. Gå amok i de 14 barer og nyd solopgangen fra kuplen. (Billede: Pressefoto)

Privilege
Hvem sagde, at størrelsen ikke betyder noget? Privilege er verdens største club – det står faktisk i Guinness Book of World Records – og den kan rumme 10.000 party-glade gæster. Stedet ligner en kæmpe rumstation, som med sin gigantiske glaskuppel lyser op i natten på en bjergskråning.

Her er 14 barer, to VIP zoner med mere og – mest fascinerende – en forhøjet lounge oppe under kuplen med udsigt til solopgangen. Privelege er ofte blevet kaldt den europæiske pendant til den legendariske Studio 54 i New York, og er du heldig, kan du opleve dj’s som will.i.am eller Redfoo bag mixerpulten.

Amnesia
Amnesia er mere end bare en natklub – det er en institution. Den mørke club med den sexede vibe er kåret som ‘Best Global Club’ tre gange, og her finder du både techno, disco, house og endda en lille smule pop under ét tag.

Amnesia er pakket, fra dørene lukkes op, så giv den gas på den åbne terrasse, dans til de spektakulære sceneshow i det centrale rum eller bliv kølet ned under den legendariske Megatron-is-kanon. Og så er Amnesia i øvrigt også hjemsted for det berygtede onsdags-skumparty.

Es Paradis
Den verdensberømte club Es Paradis betegnes uofficielt som vidunderet i San Antonio. Fra det imponerende pyramide-glastag er her udsigt til solnedgangen bag bakkernes skyline.

Og ud over sin fascinerende indretning kan Es Paradis prale af masser af barer og dansegulve – herunder det nye de luxe ‘La Luna Privé’-område, som giver ordet dekadence en helt ny betydning. Hver lørdag bliver der fyret op for det berømte Fiesta del Agua – vandparty – hvor du kan give den gas i bikini og dykkerbriller!


LÆS OGSÅ: Dette er danskernes nye ferieø

LÆS OGSÅ: Paris viser hud i hot bikini

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx