Af - 22/05-14 19:13

Hotel i København har lavet hel etage med spa-værelserHotel i København har lavet hel etage med spa-værelser

Hotel Kong Arthur i det indre København har helliget en værelses-gang til særlige spa-værelser, der sammen med spaen Ni’mat i underetagen skal danne en helhed af velvære og afslapning

storybild

Indretningen af værelserne spejler spaen. (Billede: Pr-foto)

I centrum af København, med udsigt over Søerne, ligger Hotel Kong Arthur. I en af hotellets fløje er der indrettet 10 særlige spa-værelser.

Tre ting du kan lave i Phuket - meget billigere end herhjemme
Tre ting du kan lave i Phuket - meget billigere end herhjemme

Det er tydeligt, at man skal slappe af helt ind i knoglerne, når man har booket sig ind på et af hotellets spaværelser. Værelserne er holdt i samme lavendelfarvede nuancer som Ni’mat-spaen i hotellets underetage – musikken, der bliver spillet på gangene, er også den samme som i spaen.

Cruise kan både byde på romantik, action, kultur og spa
Cruise kan både byde på romantik, action, kultur og spa

Iført tøfler og en tyk frottébadekåbe, der selvfølgelig er lavendelfarvet, kan man tage elevatoren fra sit værelse ned til Ni’mat Spa. Her kan man slappe af i det, Ni’mat Spa kalder ‘vandtemplet’. Det er et fredfyldt rum med højt til loftet, hvor man kan gå i boblebad og kigge op i en stjernehimmel, tage et aromatisk dampbad, gå i sauna eller prøve ‘koldtvandsspanden’, hvor man får en spand koldt vand hældt over sig.
Ni’mats indretning er inspireret af Asien, og rundtomkring er der indbydende liggestole.

Bliv forkælet med ski og spa i Folgarida
Bliv forkælet med ski og spa i Folgarida

Den stress og uro, der let kan ophobe sig i en travl hverdag, forsvinder lige så stille i de lavendelfarvede omgivelser.

Nordtyskland byder på spa i luksusklassen
Nordtyskland byder på spa i luksusklassen

Metroxpress’ udsendte fik en ‘tempelmassage’, der varer halvanden time og består af 30 minutters fodbehandling, hvor fødderne får en omgang kærlighed, blandt andet med en algemaske. Bagefter var det tid til en fuld kropsmassage. Pan, der både er smilende og hyggelig at tale med, tager godt fat, så man føler sig som en gennemæltet bolledej efter en time i hendes hænder. Inden massagen får man selv lov til at vælge, hvilken duft massageolien skal have.

Sådan ser top-luksus ud i Buenos Aires
Sådan ser top-luksus ud i Buenos Aires

Efter behandlingen er det rart at kunne gå direkte op på spaværelset og slappe af. Hvis man har lyst til endnu flere spaoplevelser, er der jacuzzi på badeværelset i nogle af værelserne.

Wellness for alle i Budapest
Wellness for alle i Budapest

Jacuzzien kan også være god, hvis man vil sidde for sig selv i boblerne. Hvis det ikke gør én noget, at der er andre mennesker i boblebadet på samme tid, kan man booke et billigere spaværelse uden jacuzzi.

Metroxpress var inviteret af Hotel Kong Arthur

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Denne vrede besked til handicappet...
bt.dk
Kæmpe skandale i Røde Kors: Ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx