Af Mads Andersen, Rejs Bedre - 07/07-14 14:11

Her er sommerens fem bedste partybyerHer er sommerens fem bedste partybyer

Skal du bruge sommeren på at feste igennem, er der ingen grund til at rejse væk. Danmark har nemlig masser af feriebyer, hvor de godt ved, hvordan man holder fest

storybild

Sommer og sol i Skagen. (Billede: Polfoto)

Marielyst
Marielyst på Falster er en hæderkronet sommerfest-bastion for Danmarks unge. Et nordisk svar på Lloret de Mar, og de seneste år har man kunnet se, hvordan unge gik amok i druk i tv-udsendelsen ‘Kongerne af Marielyst.’ I Marielyst er der ganske enkelt dømt druk, når festen bliver ledt an på natklubben Dr. Emils Laboratorium med temaaftner hver eneste aften hele sommeren.

Skagen
Skagen er berømt for sin uge 29, hvor Københavns jetsettere vender snuden mod Nordjylland for at fyre den af i en uge. Skagen har masser af værtshuse og barer, hvor festen ruller hele sommeren. Besøg for eksempel Hyttefadet, CopaCabana, og tidligere har det lille Skansen været kendt for Sussi & Leos show. Du kan passende begynde aftenen på det ikoniske Ruths Hotel, hvor stjernekokken Thorsten Schmidt har overtaget køkkenet fra Michel Michaud.

Drik kaffe i skagensmalernes gamle stue
Drik kaffe i skagensmalernes gamle stue

Tisvildeleje
Tisvildeleje er den kreatives klasses legeplads. Sammen med de mere velstående bliver dyre solbriller og smarte sko vist frem. Det kan koste at holde ferie i Tilsvildeleje, men du kan også bare smutte derop fra København og give den gas til musikfestivalen Musik i Lejet. Den bliver afholdt med udsigt over Øresund, og når solen skinner, er det en af Danmarks lækreste sommerfester.

Snogebæk
Snogebæk er en mere afslappet sommerby, hvor du kan læne dig tilbage og nyde nogle gode sundowner-cocktails eller kolde øl med udsigt til Østersøen og en Sol over Gudhjem på tallerknen. Besøg det legendariske Sørens Værtshus i den lille bornholmske havneby, eller tag til havnefest i uge 30.

Danskerne: Sommerferien skal holdes i Danmark i år
Danskerne: Sommerferien skal holdes i Danmark i år

Løkken
I Løkken trækker den brede hvide sandstrand og sandklitterne turister til, og her er der både mulighed for en afslappet strandferie eller mere action-packed fridage med gokart og fuld gas om natten. Der er blæs på det nordjyske natteliv, og hen over sommeren er der adskillige koncerter i Løkken. Eksempelvis spiller L.O.C., Rasmus Seebach og Marie Key ved Løkken Koncert den 12. juli, og du kan passende runde aftenen af på Diskotek New York, der er inddelt i fire temaer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx