Af Caroline Meldgaard, Børn i Byen - 30/01-14 22:37

På caribisk cruise med verdens største krydstogtskibPå caribisk cruise med verdens største krydstogtskib

Et getaway på et krydstogtskib i Caribien er den vildeste luksus, man kan give sig selv. Næste gang tager vi børnene med

storybild

Oasis of the Seas er verdens største krydstogtskib. Der er masser af børnevenlige aktiviteter som klatrevægge og børnebiograf. (Billede: Royal Caribbean)

Der er på alle måder fuld skrue på det enorme skib Oasis of the Seas, som sejler rundt mellem palmeøerne i Det Caribiske Hav. Fra vi træder om bord, bliver vi tilbudt alt fra jazzkoncerter og realityshow til sport og afslapning. Vi har bevidst ikke taget ungerne med, fordi vi troede, at det her var for voksne. Men der tager vi helt fejl.

5 valg du skal træffe for at få det perfekte krydstogt
5 valg du skal træffe for at få det perfekte krydstogt

Vi bevæger os rundt på skibet og gribes af stemninger. Overalt bliver vi tanket op med positiv energi, rigtig god mad og oplevelser i høj kvalitet.

Cruise: Tag en butler med i bad for 3.000 kroner
Cruise: Tag en butler med i bad for 3.000 kroner

Sådan er det også for de børn, vi møder. De hænger som edderkopper på klatrevægge, dampende af adrenalin og omgivet af instruktører, de surfer med røde kinder på kunstige bølger på skibets topdæk, de står på skøjter eller glider ned i dybe biografstole, som kun er for børn.

Vi går igennem enorme børneområder, hvor forældre kan efterlade ungerne, mens de selv går på kaffebar, i spa eller bliver inddraget i et amerikansk talkshow. Og tydeligvis er de forældre, som har enten småbørn eller teenagebørn med, også helt nede i puls, for her kan ungerne folde sig ud under meget ordnede forhold.

Derfor vil unge også på krydstogt nu
Derfor vil unge også på krydstogt nu

Vi har en uge til på en gang at komme ned i gear og op i puls: fire dage på havet og tre dage i land.

Vi sætter os et øjeblik i noget, der ligner en park med græsplæner og bænke. I ro under træerne drikker vi en smoothie. Der er høj sol og udsigt over Det Caribiske Hav. Vi har rullet yogamåtterne sammen efter nogle solhilsener og er i zen med livet om bord på verdens største krydstogtskib. Og selv om vi nyder tiden uden børn, går tankerne hjemad, for dette getaway ville være vidunderligt at gøre sammen.

En smuk bunke gammel rust pryder Grækenland
En smuk bunke gammel rust pryder Grækenland

Børn i Byen var inviteret af Royal Caribbean

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx