Af Anders Stoustrup, Rejs Bedre - 14/03-14 07:00

Tidligere lukket land er blevet til et ferieparadisTidligere lukket land er blevet til et ferieparadis

Colombia har i mange år været mest kendt for kriminalitet og narko. Men landet er på vej til at blive et af Latinamerikas hotte rejsemål.

storybild

Colombia er stadig ikke så velbesøgt, så man kan blive fri for blot at være én blandt et rend af turister. (Billede: Thinkstock)

Gennem mere end et årti har regeringen kæmpet for at øge sikkerheden i Colombia, og bestræbelserne har båret frugt.

Store dele af landet kan nu besøges, og rejsebureauer i hele verden er så småt begyndt at få øjnene op for de mange eksotiske oplevelser, der venter rejsende i Colombia.

Her kan du finde ægte guld og diamanter
Her kan du finde ægte guld og diamanter

Også i Danmark hvor rejseselskabet Viktors Farmor netop har haft sin første pionérrejse til Colombia.

- Den første gruppe kom hjem i lørdags, og de havde armene højt over hovedet, fortæller rejseudvikler ved Viktors Farmor Gudik Holm.

Gruppen havde ingen problemer med sikkerheden, og faktisk var det først og fremmest mødet med den gæstfrie lokalbefolkning, de rejsende påpegede som den største oplevelse.

Dette er sommerens store trend på charterferien
Dette er sommerens store trend på charterferien


Rejsebureauet C&C Travel har også introduceret Colombia inden for det seneste år.

- Det er ikke et sted, vi sender mange til. Men landet har et potentiale, som det bliver spændende at følge i fremtiden, fortæller produktchef hos C&C Travel Dorte Mydtskov.

Endnu er det kun meget få rejsende, der finder vej til Colombia. Men det vil uden tvivl ændre sig, når rygterne om landets mange seværdigheder begynder at sprede sig. Colombia byder nemlig på alt fra fantastiske kolonitidsbyer, sneklædte bjergtoppe og mystiske ruinbyer i junglen til hyggelige små landsbyer omgivet af kaffeplantager - og ikke mindst lækre tropestrande ud til det Det Caribiske Hav.

Vulkanudbrud truer Javas store templer
Vulkanudbrud truer Javas store templer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx