Af Trivago - 25/04-17 23:11

Usædvanlige hoteller – sådan har du aldrig boet førUsædvanlige hoteller – sådan har du aldrig boet før

Et hotelværelse består som regel af fire vægge, en seng og et badeværelse. Men det behøver langtfra at være kedeligt.

storybild

Du kan også falde i søvn i futuristiske værelser midt ude i en ørken eller vågne op i en træ- hytte ude i skoven. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder kreativ indretning og oplevelser ud over det sædvanlige. I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi samlet seks hoteller, som giver en ekstra dimension til din ferie.

Træhytter i skoven (Sverige)


De fantastiske værelser hos Treehotel i Sverige hænger fire-seks meter over jorden midt i en fyrretræsskov og har hver deres unikke design. Ufo-hytten ligner for eksempel noget, der er taget ud af en science fiction film, og spejlhytten reflekterer sine omgivelser i en perfekt camouflage. Hytterne har eget badeværelse og sovepladser samt den smukkeste udsigt over Lule-elven.

En iglo i sneen (Schweiz)

Har du altid drømt om at bo i en iglo, så book en nat hos Hotel Whitepod i Schweiz. Om vinteren bor du i en snedækket iglo med eget badevæ- relse og komfortabel seng. Skipisterne starter lige ved receptionen, og gæsterne kan benytte hotellets egne lifter. Om sommeren kan du nyde det skønne landskab, som er perfekt til vandreture.

Flydende hotel på Seinen (Frankrig)

OFF er et stilsikkert hotel, som ligger på Seinen i Paris. Det er bogstaveligt talt et flydende luksushotel, som til fulde udnytter den unikke beliggenhed. Nyd en cocktail i baren, mens du kigger på lysrefleksionerne i vandet. Om sommeren kan gæsterne dyppe tæerne i hotellets lille pool. OFF Paris Seine er en helt unik oplevelse, hvor man kommer tæt på naturen midt i den travle storby.

Futuristisk glashus (Spanien)

Værelserne hos Les Cols er helt anderledes end noget andet sted. Vægge og indretning består af futuristiske glas- og stålkonstruktioner, selv gulvet giver et gennemsigtigt kig ned til sorte sten, som skal give fornemmelsen af at gå på vulkaner. På de eksklusive værelser er du sikret fuldkommen ro uden unødvendige forstyrrelser. Stedet er også kendt for sin tostjernede Michelin-restaurant.

Bobler og kuber (Spanien)

I et surrealistisk månelandskab i det nordlige Spanien ligger det prisvindende designhotel Aire de Bardenas. Bo i et kubeformet værelse med enkle rene linjer, eller vælg en kuglerund boble med kig til stjernerne gennem det transparente loft. Kommer du med din partner, kan I vælge romantiske temapakker med for eksempel chokolade, champagne eller rosenblade på sengen. Tag på en tur med Segway eller firehjulstrækker til Europas største ørken i Bardenas nationalpark.

Tomme tønder (Schweiz)

Gå i seng i en over 200 år gammel vintønde eller fald i søvn i selve den gamle vinkælder. Det er en anderledes hoteloplevelse, som Guesthouse Rüedi byder på. Du kan naturligvis også få et glas fra fyldte tønder i den hyggelige vinstue, hvor huset byder på egnens lokale vine. Trasdingen-området er naturskønt, og der er mange cykel- og vandreruter at give sig i kast med.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx