Af Trivago - 19/02-16 11:49

LISTE: 6 romantiske hoteller i SydøstasienLISTE: 6 romantiske hoteller i Sydøstasien

Er du også træt af hverdag og vinterkulde? Så grib kæresten eller en god ven under armen og tag med på en unik rejseoplevelse til Sydøstasien

storybild

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har fundet 6 hoteller, der lokker med smukke beliggenheder og eksklusive omgivelser. Læs med her og find inspiration til, hvordan du kan peppe din backpackerferie lidt op for en dag eller to i Indonesien, Thailand, Vietnam, Filippinerne eller Laos.

The Chedi Club ved Tanah Gajah (Ubud, Bali, Indonesien)

På The Chedi Club bor man i en af de 20 eksklusive villaer gemt væk i Ubuds frodige natur langt fra Balis travle backpackerstrande. Nyd solopgangen over Mount Agung, som er Balis højeste bjerg, og deltag i en udendørs madlavningsworkshop med en lokal mesterkok. Du kan også nyde en spaoplevelse med udsigt til rismarkerne. Om aftenen har du mulighed for at opleve en lokal dansetrup opføre den traditionelle og dramatiske Kecak-dans i hotellets eget amfiteater.

Læs mere om hotellet her.

Sri Panwa Phuket (Phuket, Thailand)

En stor dobbeltseng, en infinity-pool med havudsigt og privat solterrasse kun få meter derfra – hvad mere kunne man forlange? Shri Panwa, hotellernes version af paradis på jord. Du befinder dig på den sydøstlige del af Phuket med udsigt til Andamanhavet og tropiske planter. Her finder man den perfekte kombination af glamour, romantik og velvære. Start dagen med en yogatime eller kast dig ud i den lokale kampsport thaiboksning under kyndig vejledning af hotellets egne instruktører.

Læs mere om hotellet her.

Casa de la Flora (Phangnga, Thailand)

Casa de la Flora er bygget i moderne asiatisk stil med 36 kubikformede villaer, som kombinerer moderne arkitektur med romantisk strandferie. Her vil du blive mødt af den traditionelle thailandske gæstfrihed og utrolige sans for detaljer. Når du ankommer, kan du for eksempel vælge en personlig duft til dit værelse, og personalet er konstant opmærksomme på jeres ønsker og behov. Du har en privat swimmingpool foran din villa og en fantastisk udsigt til havet fra dobbeltsengen.

Læs mere om hotellet her.

Six Senses Ninh Van Bay (Ninh Van Bay, Vietnam)

Six Sense Ninh Van Bay er et sanseorienteret øko-chic resort, der fuldt lever op til sit navn. Resortets afsides beliggenhed med udsigt over det Østvietnamesiske Hav gør det til en perfekt destination for bryllupsrejser men også for par, der bare savner en romantisk ferie sammen. Her får gæsterne privat swimmingpool og solterrasse, mens I indenfor kan dase i den store dobbeltseng eller nyde udsigten fra jeres karbad. Start dagen med tai chi eller pranayama yoga, eller gør jer klar til hotellets ugentlige guidede vandretur til Bai Nho, hvor man tidligt om morgenen kan være heldig at møde den sjældne og truede langurabe, der hører til i området.

Læs mere om hotellet her.

Eskaya Beach Resort & Spa (Panglao, Filippinerne)

Oplev Filippinerne fra sin eksklusive side på Eskaya Beach Resort & Spa. Du bor på øen Panglao, der muligvis er den smukkeste af sin slags i dette ofte oversete asiatiske land. Forbered jer på betagende solnedgange, hvide sandstrande og smuk natur langt fra de mere turistede ruter. Nyd en lækker middag under stjernerne på stranden eller ved swimmingpoolen og smage en af barens vellavede cocktails. Stedet er især kendt for sit spa, hvor dygtige massører udøver magi på dine ømme muskler, mens du har udsigt over havet.

Læs mere om hotellet her.

Riverside Boutique Resort (Vang Vien, Laos)

Riverside Boutique Resort er et luksushotel i Laos, der indbyder til afslapning og velvære. Ved hotellets store swimmingpool kan du med en cocktail i hånden nyde panoramaudsigten, der er som taget ud af et gammelt asiatisk landskabsmaleri. Om aftenen kan du prøvesmage traditionelle retter tilberedt med friske ingredienser fra området i hotellets restaurant, før du tager en tuk tuk hen til den række af barer ved Nam Song-floden, der udgør byens natteliv.

Læs mere om hotellet her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx