Af - 14/08-15 10:54

REJSER: Rockende og rullende på rejse mod OsloREJSER: Rockende og rullende på rejse mod Oslo

En tur med Oslobåden behøver ikke være ensbetydende med store buffeter og taxfree shopping. I år fejrer DFDS 10-års jubilæum med Rockcruise.

storybild

Der er normalt ikke meget rock over store buffeter og taxfree shopping. Men på et ‘Rockcruise’ med Oslobåden, når enderne alligevel sammen.

I oktober var The Savage Rose inviteret om bord, og med en overbevisende performance fik bandet konceptet til at give mening.

I den time og tre kvarter koncerten stod på, kunne man let komme i tvivl om, hvorvidt det var bølgerne eller det 48 år gamle rockband, der fik Crown Seaways til at rulle, og al brok over manglende siddepladser til alle forsvandt som kold øl i en tør gane.

Liste: 8 tips til at komme billigt på efterårsferie
Liste: 8 tips til at komme billigt på efterårsferie

Live-musik til søs af den kaliber er en særlig oplevelse, og det var det også for hovedpersonen selv.

- Det er lidt eventyragtigt at være ude på vandet, sejle og bo i kahyt. Det er helt vildt skønt, sagde forsanger Annisette.

Den omkring 17 timer lange tur mod Oslo fordrives bedst med lav puls under dæk, og det kan anbefales at få en kahyt med vindue, da prisen, for at nyde udsigten på en af skibets restauranter på andre tidspunkter end ved de fornødne hovedmåltider, let overstiger den merudgift. Til gengæld kan man så uforstyrret nyde den smukke indsejling til Oslo, hvor klipper og skov nogle steder glider tæt forbi det 170 meter lange skrog.

Rejs på din drømmeferie til Cancun inkl. fly
Rejs på din drømmeferie til Cancun inkl. fly

I den norske hovedstad kan man med fordel søge væk fra hovedgaden, Karl Johans Gate, hvis man vil gå på opdagelse i butikker, der ikke findes overalt i Danmark. I stedet byder det gamle arbejderkvarter Grünerløkka med sine unikke special- og genbrugsbutikker samt hyggelige cafeer på et indbydende alternativ.

Et cruise på Oslobåden er velegnet til par, der kun har en forlænget weekend til at forkæle sig selv og koble af i.

LÆS OGSÅ: Hyperloop over Kattegat? Rejs Aarhus-København på 20 minutter!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx