Af Trivago - 20/11-15 11:03

Tag et kig ind i fremtidenmed 6 high tech-hotellerTag et kig ind i fremtidenmed 6 high tech-hoteller

For dig, der altid har drømt om at blive serviceret af en robot.

storybild

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet 6 hoteller, som er indrettede med robot check-in service, 3D hologram-kommunikationssystemer, varmedetektorer og trådløse opladningsmuligheder til alle dine teknologiske gadgets. Vil du have et indblik i fremtidens hoteloplevelse, så tjek ind her.

NH Collection Madrid Eurobuilding (Madrid, Spanien)

NH Collection i Madrid er et moderne firestjernet hotel, der er et godt bud på, hvordan fremtidens hoteller kommer til at se ud. Hotellet er en del af ”the living lab project”, som går ud på at være på forkant med den teknologiske udvikling inden for hotelbranchen og tilbyde den bedste teknologiske brugeroplevelse for gæsterne. Lobbyens lysudsmykning ændres hele tiden og udgør således et levende, futuristisk lysshow, der bl.a. kan tage sig ud som en lystunnel. Det firestjernede hotel tilbyder 431 komfortable værelser, der selvfølgelig er veludstyrede med gadgets. Oplad din mobil trådløst og tal med receptionen face-to-face. Hotellets konferencelokaler tilbyder 3D telesystemer, som giver gæster mulighed for at interagere med folk over hele verden via 3D hologrammer.

Læs mere og se priser her.

Burj Al Arab Jumeirah (Dubai, Forenede Arabisker Emirater)

Med en højde på 322 meter er Burj Al Arab er ikke bare et af verdens højeste hoteller, det er utvivlsomt også et af verdens mest luksuriøse. Hotellet er flere gange blevet kaldt verdens eneste 7-stjernede hotel og består udelukkende af suiter, der varierer i størrelser mellem 169 og 780 kvadratmeter. Nyd en formidabel middag lavet med råvarer, som er fløjet ind fra alle verdenshjørner. Udsigten over den arabiske golf fra hotellets stilfulde restaurant, Al Muntaha, er intet mindre end imponerende. Du kan dog kun få adgang til Burj Al Arab, hvis du har booket en suite eller har en reservation i restauranten.

Læs mere og se priser her.

Yotel New York City (New York, USA)

Kun tre gader fra Times Square finder du Yotel New York Hotellet bryster sig af at tilbyde luksus, som alle har råd til. Det skyldes bl.a. hotellets robot-piccolo-og-receptionist, Yobot, som ikke kræver nogen løn. Yobot sikrer en smidig check in, og tager sig kærligt af din bagage, hvis du f.eks. skal have den opbevaret, efter du har chekket ud. Værelserne er indrettede i en japansk, moderne stil, med tanke for detaljerne. Det kommer bl.a. til udtryk i den pladsbesparende seng, som ved et tryk på en knap forvandles til en sofa, og derved forvandler soveværelse til stue. Hotellet tilbyder en bar og roof top terrasse, som serverer sushi, snaks og kolde drinks.

Læs mere og se priser her.

Eccleston Square (London, Storbritannien)

Hotel Eccleston Square i London er en perfekt kombination af fortid og fremtid. Hotellet er indrettet i en smuk georgiansk bygning fra starten af det 19. århundrede. Værelserne er møbleret med smukke møbler i mørk eg, der går godt i spænd med bygningens arkitektur. Den klassiske stil betyder dog ikke, at du skal gå ned på teknisk udstyr. Forsyn dig med roomservice via iPads, slap af i din king-size-massage-seng, og se fantastiske billeder på værelsets plasma-TV med surroundsound. Du kan styre alt fra rummets lys og lyd til temperaturer fra dit lille kontrolpanel ved sengebordet.

Læs mere og se priser her.

Hotel 1000 (Seattle, USA)

Hotel 1000 er et moderne luksushotel i storbyen Seattle. Værelserne er udsyrede med varmedetekterer, så du ikke bliver taget på sengen af rengøringspersonalet eller lignende. Vil du være på den sikre side, kan du aktivere den elektroniske udgave af do-not-disturb-skiltet, blot ved at trykke på en knap. Hotellet byder desuden på virtuel golfklub, som lader dig spille på 50 af verdens bedste golfbaner uden at skulle forlade hotellet. Slap af i deres ”Spaahh”, hvor du kan nyde forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Efter massage, trimning og iblødsætning kan du tage et smut forbi hotellets bar og restaurant, som serverer et bredt udvalg af amerikanske retter og cocktails.

Læs mere og se priser her.

Blow Up Hall 5050 (Poznań, Polen)

Blow Up Hall kombinerer kunst, restaurant og hotel i en gammel industribygning, som er renoveret med inspiration fra Michelangelo Antonionis film ”Blow Up”. Hotellet har ingen egentlig reception og værelserne har ingen numre. I stedet for en nøgle får du en iPhone, når du tjekker ind. Denne leder dig hen til dit værelse, låser dig ind – og fungerer desuden som din egen personlige guide under hele opholdet. Telefonen viser dig gerne rundt på kunstudstillingen, fortæller om bygningens historie som bryggeri, og informerer dig, hvis der er interessante events på programmet. Hotellet tilbyder i alt 22 lækre værelser og suiter, som er unikt indrettede i sorte og hvide nuancer.

Læs mere og se priser her

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er de 16 mest bizarre ting efterladt på hotelværelser

LÆS OGSÅ: Guide: Tjek ind i en fængselscelle

LÆS OGSÅ: Vilde hoteller: Luksusophold i dyrenes verden

LÆS OGSÅ: Smukke europæiske dale

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx