Af - 28/02-14 10:43

Slut med gratis sprut når du flyver til USA eller Asien med SASSlut med gratis sprut når du flyver til USA eller Asien med SAS

Hidtil har flygiganten serveret gratis alkohol på lange flyvninger til eksempelvis USA, Japan, Thailand eller Kina. Nu er det slut.

storybild

Hvis du bliver tørstig efter et glas med alkohol på en langdistanceflyvning med SAS, skal du fremover selv betale. (Billede: Polfoto/Karsten Bidstrup, Polcreative - modelfoto)

Du må selv punge ud, hvis du efter 1. marts har brug for øl, vin eller spiritus på en længere flyvetur på økonomiklassen med SAS.

Mænd: Banken skal betale for sprut og strippere
Mænd: Banken skal betale for sprut og strippere

Hidtil har den slags ellers været gratis, når man fløj på 'Go' – koncernens smarte ord for økonomiklassen – men nu bliver service-konceptet justeret, skriver Politiken.

- Vi synes ikke, at det er et stort stilskift, men en udvikling i en retning, der er uundgåelig, siger pressechef Trine Kromann-Mikkelsen til avisen og afviser, at der er tale om en spareøvelse.

Hvilken type er du? Din drink afslører dig!
Hvilken type er du? Din drink afslører dig!

De rejsende på Go må også vinke farvel til den gratis morgenmad på indenrigsruter i Danmark, så vælger du de billigste billetter skal du i det hele taget fremover til at finde pengepungen – undskyld, portemonnæen – frem noget hyppigere undervejs på rejsen, hvis du ønsker de samme services.

Til gengæld genindføres champagne før rejsen på business class.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensmester om doping-mistænkt...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx