Af Anders Stoustrup og Katrine Stoustrup - 06/02-14 20:58; Opdateret: 09/04-14 09:52

5 tips til sjove ting at lave i vinterferien5 tips til sjove ting at lave i vinterferien

Den mørke tid er over os. Men heldigvis byder vinterferien på masser af oplevelser rundt om i Danmark. Her har vi samlet fem spændende forslag

storybild

Prøv kræfter med curling. (Billede: Experimentarium)

Vintersport på Eksperimentarium City i København
Er du klar til vinter-OL? Prøv kræfter med curling (billedet), skiskydning, bobslæde og mere end 20 andre vintersportsdiscipliner i Experimentarium Citys nye interaktive udstilling på Christiansholms Ø i København. Her venter lærerige oplevelser for både børn og voksne, der får rig lejlighed til at se, røre og lege. Se mere på Experimentarium.dk.

Hold miniferie med sus i sommerlandet
Hold miniferie med sus i sommerlandet

Kom tæt på ulvene i Aalborg Zoo
Efter at have været udryddet i 200 år er ulvene tilbage i Danmark, og i vinterferien har I mulighed for at lære mere om dette fascinerende dyr ved et besøg i Aalborg Zoo. I kan naturligvis også besøge parkens mange andre dyr, der tæller alt fra isbjørne og tigerunger til orangutanger og kænguruer. Se mere på Aalborgzoo.dk.

Tivoli tager 3.600 i timen for fornøjelser
Tivoli tager 3.600 i timen for fornøjelser

Tropestemning i vandlandet Lalandia på Lolland
Alle kan trænge til lidt varme i den kolde tid. Heldigvis byder vejrudsigten i Lalandia altid på tropestemning og badetemperaturer. Prøv de store vandrutsjebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet og nyd livet i de varme boblebade. Snart glemmer I alt om vinterens kulde og sne. Se mere på Lalandia.dk.

Her er Danmarks billigste forlystelsespark
Her er Danmarks billigste forlystelsespark

Leg med Leonardo da Vinci
på Koldinghus i Kolding

Byg en krigsmaskine, lav din egen faldskærm og prøv, om du kan skrive baglæns. Leonardo da Vinci var et af verdens helt store genier, og i vinterferien kan I prøve kræfter med hans mest fantasifulde opfindelser på Koldinghus. I kan også opleve konservatorerne på arbejde og klæde jer ud i flotte renæssance-dragter. Se mere på Koldinghus.dk.

Top 10: Her er danskernes favorit-attraktioner
Top 10: Her er danskernes favorit-attraktioner

Skattejagt hos Elvis Presley i Randers
Den måske mest berømte rock’n’ roll-stjerne nogensinde boede i Memphis. Men en tro kopi af hans drømmehus er blevet opført i Randers, og her kan I komme tæt på både personen Elvis og naturligvis også hans elskede musik. I vinterferien er der skattejagt for børnene, mens forældrene bliver vist rundt i museet. Se mere på Elvispresley.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx