Af - 01/04-16 04:00; Opdateret: 23/06-16 11:56

LISTE: 5 hemmelige spots i DubaiLISTE: 5 hemmelige spots i Dubai

Dubai er et af verdens hurtigst udviklede områder, og i det rige emirat Dubai er alting nyere, større og vildere. Men det betyder ikke, at de små, hemmelige spots endnu ikke er opstået!

VIL DU VINDE EN REJSE TIL DUBAI? LÆS MERE HER!

Sat i historisk perspektiv er de Forenede Arabiske Emirater et helt nyt land. Det samme gælder det rige emirat Dubai, der med sin enorme olierigdom udvikler sig med en sådan hast, at staten knap er den samme, når man forlader den, som da man ankom.

Den rivende udvikling betyder dog ikke, at de små, hemmelige spots endnu ikke har fundet vej!

Tunnelen


Vil du krydse Maktoum Bridge, der går over Dubai Creek, kan du både vælge at krydse broen ad den traditionelle vej, nemlig over. Eller sætte dig i en bil og tage turen under. Men! Du kan også finde den hemmelige fodgængertunnel, som du finder ved Deira busterminalen.

Derfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste
Derfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste

Bådfesten


Er du i humør til en eksklusiv fest på vandet? Dubais hemmelige bådfester er kun for kendere, og man skal inviteres personligt. Og hvordan bliver man så det? Jo, man gør sig gode venner med nogle af byens partyjetsettere. (Pssst! Find DJ Raxon på Facebook).

LISTE: Værd at vide om Dubai
LISTE: Værd at vide om Dubai

Solnedgangen


Vil man have den bedste udsigt til New Yorks skyline, skal man ud på East River. Ikke mange ved det, men modsat er det i Dubai, hvor man skal ind i landet, for den bedste skylineudsigt, som man finder fra Ras al Khor Wildlife Sanctuary, hvor det er gratis at komme ind.

LISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai
LISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai

Skrædderen


I Dubai er der snesevis af syerske, men især den pakistanske skrædder Whistle & Flute er et besøg værd, da den næsten er umulig at finde, hvorfor turen dertil er en oplevelse i sig selv. Den lille butik finder man på Plant Street ved det iranske hospital.

LISTE: 5 fede ørkenoplevelser i Dubai
LISTE: 5 fede ørkenoplevelser i Dubai

Forbandelsen


I Jumeirah-distriktet, helt specifikt i området Jumeirah 1, findes et helt lejlighedskomplex, som beboerne i området mener er hjemsøgt. Bygningen står næsten tom og mange tør end ikke passere, fordi de føler, at ånderne besætter deres sjæle. Tør du gå forbi?

LISTE: 5 hemmelige spots i Dubai
LISTE: 5 hemmelige spots i Dubai

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx