Af Trivago - 20/05-16 19:10

Her finder du billigere overnatninger i Europæisk storbyHer finder du billigere overnatninger i Europæisk storby

I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi samlet 7 hyggelige hoteller med en fantastisk atmosfære til billige penge, så der er råd til mere.

Bildstrecke im Grossformat »

Serbiens smukke hovedstad har længe været et ukendt rejsemål for danskerne, men nu er hemmeligheden så småt ved at slippe ud. Beograd ligger på bredderne af floderne Sava og Donau, der præger bylivet med deres mange bådrestauranter og–barer.

Nyd en forlænget weekend med grillet kød og serbisk rødvin, oplev de smukke ortodokse kirker, besøg Nikola Tesla-museet og kast dig ud i nattelivet under åben himmel.

YOLOstel

YOLOstel er bygget på mottoet You Only Live Once og er holdt i en farverig og kreativ stil. Værelserne er dekoreret i hver sin farve, fra skrigrød til blød lavendel.

YOLOstel ligger tæt ved byens boheme-kvarter, Skardalija, og er omgivet af caféer og restauranter, så du behøver ikke bevæge dig langt væk for at opleve byens puls.

Læs mere om hotellet her.

Hostel Bongo

I den kendte Terazije-gade i den gamle del af Beograd ligger Hostel Bongo tæt på byens boheme-kvarter. Følg den brostensbelagte sti og du kommer direkte ind i hostellets hyggelige baggård, hvor du uden tvivl kommer til at bruge en stor del af dit ophold.

Stedet er moderne og farverigt indrettet, der er 24 timers reception, og så er der gratis raki, når du ankommer. Nyd en øl i solen i den rolige baggård, og oplev den smukke by, som ligger for foden af din hoveddør.

Læs mere om hotellet her.

Boutique Rooms

Med fokus på design, komfort og service har Boutique Rooms slået sig op, som en luksuriøs overnatningsmulighed i Beograd. Stedet har sin egen populære restaurant med udendørs terrasse, hvor du også kan starte dagen ud med morgenmad.

Hotellet ligger centralt, midt på den smukke republikplads, kun et par minutters gang fra de mest kendte attraktioner i byen.

Læs mere om hotellet her.

Jump INN

Mellem den nye og den gamle bydel finder du hotellet Jump INN. Værelserne er præget af smukt design og enkle detaljer, men er samtidig indrettede med moderne faciliteter.

For eksempel er alle værelser udstyret med et Smart TV, der kan forbindes til din laptop, tablet eller smartphone. Hotellets restaurant er dekoreret med fotografier af olympiske højde- og længdespringere, der har inspireret til navnet Jump INN.

Læs mere om hotellet her.

Trip&Sleep Hostel

Trip&Sleep Hostel slog dørene op sidste sommer og har siden været et populært sted at overnatte for især solo-backpackere og grupper, der rejser sammen. Hostellet ligger i et hyggeligt kvarter, har egen have og en bar i kælderen.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og personalet står klar til at hjælpe med at arrangere udflugter og pubcrawls. Her kan du også møde hostellets lille hund, som elsker at få opmærksomhed fra gæsterne.

Læs mere om hotellet her.

White Owl

White Owl er et funky hostel indrettet i retro- og vintagestil, hvor der er kælet for detaljerne. De rummelige værelser og sovesale er både farverige og inspirerende, og udenfor finder du hostellets have, hvor du kan nyde en kold øl eller bare slappe af.

Personalet gør alt for, at du skal føle dig hjemme, og i de hyggelige omgivelser er det også svært andet. Hostellet ligger i Skardalija, som er Beograds boheme-kvarter, så der er masser af restauranter og caféer at udforske i området.

Læs mere om hotellet her.

ArkaBarka

Vil du prøve noget helt særligt under dit ophold i Beograd, skal du bo på ArkaBarka, som er et flydende hostel. Bo på den arkitekttegnede båd med panoramaudsigt over floden og med placeringen i top.

Båden ligger tæt ved en af Beograds parker og har en hyggelig café, der også er åben for de lokale. Fra hostellet kan du nemt besøge de mange bådrestauranter og –barer, der ligger parkeret langs vandet, og som Beograd er blevet så kendt for.

Læs mere om hotellet her.

LÆS OGSÅ: Guide: Tjek ind i en fængselscelle

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx