Af Trivago - 08/05-15 18:12

GUIDE: Fem hippe hipsterhotellerGUIDE: Fem hippe hipsterhoteller

Trivago.dk har samlet en liste over fem skønne hipsterhoteller, hvor kaffen er i top, og indretningen er vintage. Disse hoteller tilbyder hver især noget, der vil lune alle små og store hipsterhjerter.

storybild

City Circus (Athen, Grækenland)

Hvor: Psirri er et af Athens mest populære kvarterer, som er kendt for sine hyggelige restauranter, barer og værtshuse med levende musik.

Hipstertip: Sæt dig tilrette på en af kvarterets mange ouzobarer og fundér over, om lord Byron, som boede i Psirri i sin tid, har siddet på præcis samme spot. Læs derefter et af hans digte.

Hipsterhotel: City Circus ligger i Psirri, og her kan du spise morgenmad under loftsmalerier fra slutningen af 1800-tallet, mens du tjekker de sociale medier fra mobilen med hotellets gratis wifi.


The Iron Horse (Amsterdam, Holland)

Hvor: Amsterdam er en af Europas førende hipsterhuler – og et rejsemål, som aldrig bliver udtømt.

Hipstertip: Gå uden om det berømte Waterloo Square Market. Besøg i stedet Noordermarkt og Albert Cuyp-markedet.

Hipsterhotel: Iron Horse er for dig, som søger en unik hoteloplevelse med et strejf af historie. Indretningen er et skønt miskmask af industrielle og funktionelle rum samt designmøbler fra 1960’erne.


1888 (Sydney, Australien)

Hvor: Sydney er Australiens hipster- og modemekka. Her mødes moderedaktører fra hele verden på de mange små kaffe- og juicebarer og i de fantastiske vintagebutikker.

Hipstertip: Udforsk kvartererne Rozelle og Balmain, som er mere eklektiske og afslappede alternativer til centrum. Snyd ikke dig selv for en tur på fiskemarkedet i Pyrmont og tag på Marque The Star når aftenen falder på, og dans, til solen står op.

Hipsterhotel: Fortvivl ikke, hvis du har glemt iPaden derhjemme, for på Hotel 1888 er alle værelser udstyret med en tablet. Det selverklærede Instagram-hotel arrangerer desuden billedskønne gåture i den smukke storby.


Story (Stockholm, Sverige)

Hvor: Nogle vil mene, at Stockholm er Nordens hipsterby nummer et, men det kan diskuteres.

Hipstertip: Start din dag med en Bloody Mary på Urban Deli og tris derefter videre til en eller flere af de hyggelige gallerier i Hornsgatspuckeln.

Hipsterhotel: Hotel Story Riddergatan ligger ideelt lige ved siden af det skønne konditori Sturekatten. Om sommeren kan du sippe champagne i hotellets skønne gårdhave, inden turen går videre ud i byen.


Michelberger (Berlin, Tyskland)

Hvor: Berlin har længe vært en favorit blandt hip-stere, og den tyske hovedstad er fortsat en populær by blandt dem, som er vilde med alternativ kunst og kultur. Billig mad, billig øl og vin samt hyggelige små cafeer.

Hipstertip: Tag til Berlins hippeste nabolag, Neukölln, og stik forbi det gamle bordel, som nu hedder galleri Cell 63. Besøg ligeledes butikken Let Them Eat Cake for at finde det perfekte vintage outfit.

Hipsterhotel: Michelberger Hotel ligger i en gammel fabrik, fem minutter fra East Side Gallery i bydelen Friedrichshain. Hotellet er proppet med originale, håndlavede møbler, og de store vinduer giver et fantastisk lys.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx