Af Anders Stoustrup, Rejs Bedre - 09/07-14 22:00

Stress af med mindfulness på ferienStress af med mindfulness på ferien

Mange danskere lever en hektisk hverdag. Derfor er det blevet ekstra vigtigt at stresse af på ferien. Det har et par rejsebureauer nu taget konsekvensen af og lanceret rejser med fokus på afstresning

storybild

Der er fokus på ro og at komme væk fra jag og stress. (Billede: Folkeferie)

»Mindfulness-rejsen til Malta er en unik mulighed for at få en ferie med ro, nærvær og nydelse langt væk fra hverdagens stress og jag. Sammen med en certificeret instruktør og psykoterapeut lærer gæsterne at stresse af og være til stede i øjeblikket. Ugens program er fyldt med bevægelse, meditation i det fri samt kropsøvelser, hvor gæsterne lærer en række åndedrætsteknikker, der skaber indre ro. Disse kan de tage med sig hjem i bagagen sammen med forhåbentlig en række nye venskaber,« forklarer direktør i Folkeferie.dk Martin Ebmark.

Sådan kommer du fit hjem fra ferie
Sådan kommer du fit hjem fra ferie

Også Karavane Rejser har lanceret en rejse, der ledes af en yoga- og mindfulness-instruktør.

Thailand viser vejen til nirvana
Thailand viser vejen til nirvana

»Interessen for mindfulness er stigende. Hvor det for fem år siden blev anset som meget alternativt, er mindfulness i dag begyndt at brede sig til den større befolkning,« fortæller Lise Kloch, der er medejer i Karavane Rejser.

Her har charterferien faktisk charme
Her har charterferien faktisk charme

Selvfølgelig er der også tid til forkælelse og eksotiske oplevelser på mindfulness-rejsen, der går til Sydindien. Men to gange om dagen undervises gæsterne i yoga, åndedrætsøvelser, meditation og andre mindfulness-teknikker.

5 ting du kan lave på Malta
5 ting du kan lave på Malta


»Vi håber, at folk rejser hjem med en følelse af indre ro og balance – samt ikke mindst lysten til at fortsætte livsstilen i deres stressede hverdag,« siger Lise Kloch.

Danskere er vilde med fotorejser
Danskere er vilde med fotorejser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx