Af Mikkel Ais, Rejs Bedre - 28/08-14 21:58

Her er Balis bedste seværdighederHer er Balis bedste seværdigheder

Bali er et sandt paradis med nogle af verdens bedste strande og et imødekommende folkefærd, men den indonesiske ø har meget andet at byde på end hvide strande og turkisgrønt hav

storybild

På Rock Bar kan du se en af verdens smukkeste solnedgange. (Billede: Mikkel Ais)

Rock Bar
Smut forbi den legendariske Rock Bar, der er forbeholdt gæster på luksushotellerne Ayana og Rimba, og tag en drink eller to til en af verdens nok smukkeste solnedgange. Baren ligger helt ud til vandet med en terrasse bygget 14 meter ud over Det Indiske Ocean, og det er svært ikke at føle sig en smule eksklusiv på den ikoniske bar.

Denne restaurant serverer kun én ret
Denne restaurant serverer kun én ret

Jatiluwih rismarker
De fleste turister bliver i hovedbyen, Kuta Beach, og resten af øen er overraskende øde. Tag til Jatiluwih rismarker for at opleve det smukke og autentiske Bali uden at blive trådt over tæerne af horder af turister. Her er du alene i de imponerende rismarker, der ligger som trin op ad bjergene og giver ordet grøn en helt ny betydning. Jatiluwih rismarker figurerer også på Unescos verdensarvsliste.

Oplev Bali sammen med de lokale
Oplev Bali sammen med de lokale

Madkursus
Det bliver stadig mere populært at tage et madkursus i at fremtrylle den lokale balinesiske mad, og det betyder, at der popper flere og flere madskoler frem. På en enkelt dag kan du få indblik i, hvordan du selv kan lave den aromatiske og smagfulde tropiske mad med en masse traditionelle, sjove og anderledes køkkenteknikker.

Fly lander i havet ved Bali: Alle overlever
Fly lander i havet ved Bali: Alle overlever

Ubud
Søger du fred og sindsro, er Ubud stedet at drage mod. Den bemærkelsesværdige by på midten af øen har i mere end et århundrede været et fremtrædende center for kunst, dans og musik. Byen har gamle templer, paladser, floder, billig indkvartering og unikke luksushoteller med hver sine særegne atmosfærer. Her hænger bohemetyper ud, og ingen har travlt i


Spa
Læn dig tilbage, og slap af. Bali er Asiens – om ikke verdens – spa-hovedstad, og det er vanskeligt at undgå en afhængighed efter første massage. Her er en bred vifte af spa-klinikker, der blandt andet tilbyder balinesisk, indonesisk, thai- eller svensk massage. Her er shiatsu fra Japan, lomi-lomi fra Hawaii og masser af ayurvediske behandlinger. Brug flere dage på at komme fuldstændig ned i gear i ren selvforkælelse på Bali.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx