Af TRIVAGO - 07/09-15 13:53

Forlæng sommeren: Seks spanske Beach Club hotellerForlæng sommeren: Seks spanske Beach Club hoteller

Strandbarer og –terrasser er populære som aldrig før. Det har betydet at flere og flere hoteller er hoppet med på bølgen og har åbnet deres egen hippe strandklub. Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet seks spanske strandhoteller som tilbyder Beach Clubs med eksklusiv adgang til stranden og elegante cocktails.

storybild

(Billede: TRIVAGO)

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa (Tarragona)

I Tarragona, en times kørsel fra Barcelona, ligger Le Méridin Ra Beach Hotel. Hotellets Beach Club ligger ud til den smukke, hvide sandstrand. Her kan du nyde solens stråler fra de bløde himmelsenge og strandstole og få serveret enkle, middelhavsinspirerede retter. Om aftenen forvandles strandklubben til en chill-out-bar med live musik og DJs. Nyd de bløde beats mens du sipper afkølet cava.

Læs mere og se priser her.

W Barcelona, Salt Beach Club (Barcelona)

På Barcelonas strandpromenade ligger de karakteristiske sejlformede hotel W Barcelona. Hvis du har råd, bør du unde dig selv en overnatning her. Du kan dog også nøjes med at besøge deres trendy og hipster-hyggelige beach club ”Salt”. Her serveres velmixede cocktails og burgere med udsigt til Barcelonas kystlinje. Når aftenen falder på optræder forskellige lokale DJs med musik, som skaber rammerne for en perfekt sommeraften.

Læs mere og se priser her.

Vincci Selección Estrella del Mar Beach Club (Marbella)

Estrella del Mar Beach Club ligger som en del af Vinicci hotellet lige ud til stranden på Costa del Sol i Sydspanien. Her kan du nyde et bredt udvalg af juicer, kaffe, te og cocktails. Hop i deres 235 km2 store pool, som nærmest går i ét med havet og slik sol i de komfortable solstole, hængekøjer eller balisenge. Hotellet tilbyder desuden spafaciliteter og grønne områder. Derudover kan du deltage i en række aktiviteter såsom kajaksejlads og surfing.

Læs mere og se priser her.

ME Mallorca og Nikki Beach Club (Mallorca)

Hotel ME Mallorca ligger lige ved siden af Nikki Beach Club, som er en del af Nikki Beach Club konceptet. Her er fokus på at forene god musik, mode, mad og glamour på ét sted. Det er her, du kommer, hvis du gerne vil flashe din designerbikini og glitrende accessoires. Af den grund er Niki Beach Club også et ideelt sted at praktisere lidt diskret people watching. Du kan også nyde hotellet egen pool, hvor der serveres cocktails og forskellige retter til at stille sulten.

Læs mere og se priser her.

Gran Hotel Sol y Mar (Calpe)

På Sol y Mar Hotel og Beach Club kan du tage en svømmetur i infinitypoolen, som går i et med den smukke havhorisont. Fra hotellets Beach Club lounge har du udsigt til den karakteristiske Penyal D'Ifac klippe, som udgør Spaniens mindste nationalpark. Vil du have mere udsigt, kan du slå dig ned på hotellets tag, hvor der serveres champagnecocktails og eksklusiv cava.

Læs mere og se priser her.

Ushuaïa Ibiza Beach Club (Ibiza)

Leder du efter et sted at slå dig løs, og danske natten væk til solide beats, så er Ibiza stedet for dig. Og hvorfor ikke gøre det med stil? Check ind på Ushuaïa Ibiza Beach hotel og nyd godt af vilde koncerter, god mad, velmixede cocktails og smukke mennesker. Deres Beach Club er pakket med bløde balisenge og liggestole, så du nemt og bekvemt kan sole og sove tømmermændene væk.

Læs mere og se priser her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx