Af Børn i byen - 19/09-13 21:35

Kom højt til vejrs på elefantens rygKom højt til vejrs på elefantens ryg

At ride på elefanter og fodre dem er et af højdepunkterne på en tur til Thailand

storybild

Det er herligt at ride på elefanter og fodre dem – eller blive nusset i nakken af en snabel. (Billede: Caroline Meldgaard)

Kokospalmerne svajer let i vinden, og luftmadrassen vugger ungerne blidt i bølgerne. Og nu er det blevet tid til at tage en pause fra pool og strand – vi skal højt til vejrs på elefantens ryg.

Hele familien tager til nationalparken Khao Sok. Børnene er spændte, mens vi padler i kano på floden gennem den grønne jungle, hvor vi med lidt held kan se en pyton i et træ. Vi både hører og ser de vilde aber, som farer rundt i trækronerne. Vi snuser Thailand ind.

LÆS OGSÅ: Få en fantastisk udsigt i Thailand

Endelig er vi fremme, og elefanten træder an og lader os tage plads på ryggen. Langsomt, tungt og vuggende sidder vi højt til vejrs, mens elefanten vandrer af sted. Vi må indrømmer, at selv om det er en turistmagnet, går magien aldrig af en tur på elefantryg.

Vel nede på jorden igen får børnene lov til at fodre det store dyr med bananer. Den ultimative kontakt er, da snablen berører os blødt, som om den hvisker tak.

LÆS OGSÅ: De små vil elske mageløse Mauritius

Vi vender tilbage til vores hotel, Blue Village Exotic Khao Lak, der ligger diskret tilbagelænet et stenkast fra stranden. Stilheden og ånden trækker børnefamilien helt ind i roen. Der er små restauranter ved vandet, hvor nøgne tæer går korte eller længere slentreture i det silkebløde sand. I baren bugner et fad med udskåret mango, papaya, ananas og melon.

Thailand er den perfekte energi-booster til hele familien. Der er skønhed, hjertevarme og turkisklart vand. Og husk så den tur på ryggen af en elefant.

Børn i Byen var inviteret på hotel Blue Village Exotic Khao Lak af Startour

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Kæmpe sensation: Supermålmand sender...
bt.dk
Mand fundet bevidstløs efter brand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx