Af Anders Stoustrup, Rejs Bedre - 20/03-14 20:00; Opdateret: 20/03-14 21:05

Skynd dig at få fat i påskeferiens rejsetilbudSkynd dig at få fat i påskeferiens rejsetilbud

Påsken nærmer sig. Men du skal skynde dig, hvis drømmene går i retning af en påskeferie under sydens sol.

storybild

Jordan er et eksotisk bud på en destination i påsken. (Billede: Pressefoto)

Har du endnu ikke booket påskerejsen? Eller er du på udkig efter et alternativ til Egypten, efter at Udenrigsministeriet har ændret rejsevejledningen?

Så fortvivl ikke. Der er stadig gode tilbud at få. Men vent ikke for længe med at bestille. Det er populært at rejse i påskeferien, og der er ikke ret mange pladser tilbage.

Star Tour
Star Tour har sat ekstra fly ind til den populære græske ø Kreta den 10. og 17. april. Nu kan en familie på to voksne og to børn rejse den 10. april og bo på Blue Star Caldera Bay i Platanias fra 9.995 kroner sammenlagt. Prisen falder til 8.995 kroner ved afrejse den 17. april.

Spies
Spies har stadig få pladser tilbage fra både Kastrup og Jylland. Et godt bud for to voksne og to børn ville være en to-værelses lejlighed på Tenerife med udrejse fra Billund den 13. april. Det vil koste fra 25.796 kroner på Hotel Oasis Mango i Los Cristianos, der er perfekt til både afslappende familieferie ved stranden og store naturoplevelser.

Apollo
Apollo har også pladser tilbage til De Kanariske Øer fra både Kastrup og Billund. Et andet eksotisk forslag kunne være Jordan. Her kan du få et dobbeltværelse på Marina Plaza med morgenmad fra 5.273 kroner pr. person, hvis du rejser fra Kastrup den 17. april.

Folkeferie.dk
Folkeferie.dk foreslår spændende Malta, hvor du kan bo syv dage på Mellieha Holiday Centre i et tre-værelses feriehus fra 3.599 kroner pr. person ved fire personer. Er I to personer, bliver prisen 3.999 kroner Afrejse er den 12. april fra Billund.

Bravo Tours
Bravo Tours har stadig ledige pladser til Rhodos den 12. april fra Billund. Her kan to voksne og to børn bo en uge i en to-værelses lejlighed på Kassandra fra 13.992 kroner.

LÆS OGSÅ: Her får du den vildeste påskeferie i Jesu navn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx