05/11-17 11:33

5 råd: SÅ nemt kan du blive opgraderet på din flyrejse5 råd: SÅ nemt kan du blive opgraderet på din flyrejse

Hvis man vil være en af dem, der bliver opgraderet, næste gang der er plads på businessclass, kan man selv gøre noget for at forbedre sine odds.

storybild

Vil du opgraderes på din næste flyvetur? Læs med her. Foto: Norwegian

De færreste af os vil nok takke nej til en opgradering på en flyrejse, og selv om det sjældent sker, kan det faktisk lade sig gøre at være så heldig at blive opgraderet.

Rejsesøgemaskinen Momondo har lavet en guide med en række tips og tricks, der øger dine chancer for at blive opgraderet.

Læs fem udvalgte tips her, og måske er du den heldige, der bliver kaldt over højttaleren, næste gang du skal ud at flyve.

1. Tilmeld dig et frequent flyer-program. Hvis du ved, du kommer til at flyve meget, så tilmeld dig et loyalitetsprogram, og optjen point derigennem. På den måde vil du hurtigt få mulighed for at benytte dig af de gode tilbud, flyselskabet har.

2. Flyv på det rigtige tidspunkt. Det kan betale sig at tænke over, hvornår på dagen man flyver. F.eks. er mandag morgen og torsdag og fredag eftermiddag og aften fyldt med forretningsrejsende, der ofte flyver første klasse. Vælg derfor tidspunkter og dage, der ikke falder sammen med myldretiden. Chancen for en opgradering er størst, hvis du flyver midt på dagen tirsdag, onsdag eller lørdag.

3. Brug flere penge på din billet. Billetter på økonomiklasse har den mindste chance for at blive opgraderet. Bruger du derfor en smule ekstra på en økonomi-plus-billet, er chancen for at blive opgraderet større.

4. Flyv alene. Det er ikke for alle at rejse alene, men dem, der rejser alene, har større chance for at blive opgraderet, fordi det trods alt er lettere at finde en ledig plads på businessclass til en enkelt person frem for en hel familie eller endda et par.

5. Smil, og vær venlig. God gammeldags høflighed kommer man stadig langt med. Hvis du udviser venlighed og smiler, er det måske dig, de vælger, hvis de har et ledigt sæde tilovers på første klasse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx