Af - 11/08-16 07:46; Opdateret: 31/08-16 10:22

Rejsebureau tager kampen op: Vi fjerner jeres håndklæder fra solsengeneRejsebureau tager kampen op: Vi fjerner jeres håndklæder fra solsengene

Star Tour tager kampen op mod charter-gæster, der står tidligt op for at reservere solsenge ved poolen.

storybild

- Hej. Vi vil bare informere om, at håndklæder og andre ting, der ligger på solsengene i mere end 30 minutter bliver fjernet, så i ikke behøver at stå op klokken syv om morgenen for at reservere solsenge.

Sådan skriver rejse-bureauet Star Tour i en SMS til deres charter-kunder på et hotel på Mallorca. Det skriver norske P4.

SAS havde mest fyldte fly nogensinde i juli
SAS havde mest fyldte fly nogensinde i juli

Der er nemlig rigtig mange hotelgæster, der deltager i ræset om de bedste pool-pladser hver morgen på charterferien. Derfor forsøger Star Tour nu at komme problemet til livs.

Hvis du har været på charterferie, så har du højst sandsynlig oplevet, at mange hotel-gæster med glæde står op før solen, for at reservere de bedste pladser ved poolen til hele familien, og dét er en tendens, som mange hotelgæster er irriterede over på deres solferie.

Undersøgelse: Sådan er danskernes ferie-sex
Undersøgelse: Sådan er danskernes ferie-sex

Star Tours pressechef Nikolai Johnsen forklarer, at de indtil videre kun har sendt SMS'er ud til gæster på ét hotel på Mallorca, men han udelukker ikke, at rejsebureauet vil forsøge sig med flere hoteller, hvis SMS'erne har en positiv effekt.

- Det er det første hotel, som vi tester lige nu, men jeg kunne sagtens forestille mig, at, vi vil gøre det på andre hoteller også, hvis det bliver nødvendigt, siger han til metroxpress og tilføjer:

- Vi vil have 100 procent udnyttelse af solsengene. Hvis ikke folk bruger dem, så er der ingen grund til, at de bliver reserveret.

Dansk kvinde mister livet i faldulykke på Mallorca
Dansk kvinde mister livet i faldulykke på Mallorca

Star Tour har indtil videre valgt at teste ét af de hoteller på Mallorca, som har haft ekstra travlt i år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

2.400 år gammelt ansigt kan blinke...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx