Af Trivago - 30/07-16 09:45

LISTE: 5 smukke, budgetvenlige hoteller i ParisLISTE: 5 smukke, budgetvenlige hoteller i Paris

Byernes by, Paris. Hvad end du er til det trendy, det usædvanlige, det romantiske eller det traditionelle, så finder du det her. Tag på shopping i de mange modeforretninger, lad dig forføre af den franske madkultur, oplev de store museer eller gå på opdagelse i de små kunstgallerier.

storybild

Den franske hovedstad er rig på både mode, kultur og natteliv – du kommer aldrig til at kede dig i Paris. I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi derfor samlet fem spændende hoteller med en fantastisk atmosfære til en overkommelig pris, så der er råd til mere.

9Hotel Montparnasse

På 9Hotel Montpanarnasse kan du nyde dit Paris-ophold i afslappet luksus. Hotellet er indrettet med inspiration fra naturen, hvilket blandt andet genspejler sig i de grønne farver i loftet på værelserne og egetræsbordet i lobbyen. Du bor i Montparnasse, der er et typisk pariser boheme-kvarter, med butikker, caféer, brasserier og restauranter. Her kan du gå i fodsporene af kendte franske kunstnere som Pablo Picasso og Marc Chagall eller Ernst Hemmingway og Gertrude Stein, der alle har boet i kvarteret. Gider du ikke stå i kø ved morgenmadsbuffeten, kan du vælge at få den med som take-away. Den nærmeste metrostation er kun 50 meter væk, så du kan nemt komme rundt i Paris.

Læs mere om hotellet her.

Exquis by Elegancia

De farverige og stemningsfulde værelser på Hotel Exquis kommer uden tvivl til at sætte prikken over i’et på dit Paris-ophold. Det 3-stjernede hotel er indrettet i samarbejde med et kunstnerkollektiv. De unikke værelser udsmykkede med klare farver og mønstrede tapeter, så det virker som en surrealistisk drømmeverden. Kvarteret, hotellet ligger i, er populært blandt kunstnere og antikhandlere, så glæd dig til at gå på opdagelse i de mange små butikker og gallerier, før du tager videre ud i byen. Du må heller ikke snyde dig selv for hotellets morgenmadsbuffet, hvor der er et stort udvalg af både søde og salte lækkerier.

Læs mere om hotellet her.

Generator Paris

At træde ind i lobbyen på Generator Hostel føles lidt som at være kommet med i optagelserne til en fransk film. Stedet er indrettet med design i strålende farver og har et marrokansk-inspireret chill-out område, hvor du kan lade op til en festlig aften og møde nye venner. Hostellet har desuden sin egen café med udsigt over haven og en trappe leder op til stedets natklub ”Le Club”, der er inspireret af pariser-metroen. Fortsætter du op til 9. Etage, finder du hostellets tagterrase “Le Rooftop”, hvor der er en fantastisk udsigt over både byen og Sacré-Cœur. Bevæger du dig uden for hostellets vægge, er du kun få meter fra gallerier, parisercaféer og spændende modeforretninger. Her får du en bid af det autentiske, moderne Paris lige uden for døren!

Læs mere om hotellet her.

Henriette

I en stille sidegade tæt ved Mouffetard-kvarteret ligger det hyggelige Hotel Henriette, der byder dig velkommen med sin unikke og intime atmosfære. Hotellet er indrettet med design og flotte farver i en urban men stadig ekslusiv stil, hvor du kan føle dig hjemme med det samme. Er vejret godt, kan du sætte dig ud i den hyggelige gårdhave med en kop kaffe og en fransk avis. Nærmeste metrostation er kun 200 meter væk, og du er desuden tæt på latinerkvarteret med de mange barer og restauranter. Det venlige personale er mere en parat til at guide dig til alle de lækre gourmet-steder i området – Bonne appetit!

Læs mere om hotellet her.

Hotel Magenta 38

Magenta 38 er et moderne hotel i hjertet af Paris indrettet i minimalistisk skandinavisk stil og med funktionalitet i højsædet. Er det din første gang i den franske hovedstad, er her det perfekte udgangspunkt for at komme ud og se alle byen seværdigheder, monumenter og museer. Den store morgenmadsbuffet sørger for, at du kan starte dagen på fuld mave, og når du kommer hjem om aftenen, er der hver dag ølsmagning på hotellets ”HappyTime Beer Bar”, hvor du kan prøve et udvalg af lokale øl serveret med lækre salte snacks. Hvis du ikke allerede er mæt af indtryk, kan du herfra fortsætte ud i det parisiske natteliv.

Læs mere om hotellet her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx