Af Rejs Bedre - 26/09-13 22:21; Opdateret: 26/09-13 22:32

Så billigt kan du komme på charter i efterårsferienSå billigt kan du komme på charter i efterårsferien

Efterårsferien nærmer sig. Men hvor skal man rejse hen, og hvor er der stadig billige rejser?

storybild

Hvem kunne ikke bruge en uge med sand under fødderne og bagdelen i middelhavet? (Billede: PR)

Inden længe sænker vintermørket sig over Danmark. Men heldigvis lurer efterårsferien lige om hjørnet. Drømmer du om at skifte dansk efterårsvejr ud med sol og eksotiske oplevelser i ferien, og har du endnu ikke bestilt, skal du ikke fortvivle. Der er stadig rejser til gode priser. Men hvor skal rejsen gå hen? Vi bad fire af Danmarks største rejsebureauer om deres bud på en uges god, billig efterårsferie.

LÆS OGSÅ: Fantasipris: Flyv en tur til New York for 999 kroner

Bureauerne har mange andre muligheder, end der er nævnt her. Men vent ikke for længe med at bestille, for det er ekstremt populært at rejse i efterårsferien i år. Har I derimod mulighed for at rejse efter skolernes ferie, vil der uden tvivl være penge at spare.

Spies
Spies har stadig pladser tilbage fra både Kastrup, Jylland og sågar Rønne. Et rigtig godt bud for to voksne og to børn ville være en to-værelses lejlighed i den tyrkiske badeby Alanya med udrejse fra Kastrup den 14. oktober. Priser fra 12.786 kroner.

Apollo
Apollo er glade for Kreta. Rejsebureauet foreslår Blue Sea G D’s Hotels et stenkast fra stranden i byen Platanias. Rejser I fra Billund den 12. oktober, vil to voksne og to børn under 12 år kunne rejse fra 15.572 kroner.

StarTour
StarTour har solgt langt størstedelen af rejserne i efterårsferien. Men der er stadig plads til eksempelvis Rhodos, hvor to voksne og to børn kan få en uges sol-sikker ferie i lejlighedskomplekset Sea Melody (kategori 3+) fra 9.998 kroner. Afrejse er den 13. oktober fra Kastrup.

Bravo Tours
Bravo Tours foreslår en tur til den smukke græske ø Kreta. Her kan to voksne og to børn under 18 år bo en uge på det tre-stjernede Stratis i gå-afstand til Chania. Prisen uden pension ligger fra 10.592 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Lægen sagde, han aldrig kom til at...
bt.dk
Efter vanvittigt drømmemål: Real...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx