Af Trivago - 16/12-16 09:03

Guide: Tjek ind på hoteller indrettet af verdenskendte designereGuide: Tjek ind på hoteller indrettet af verdenskendte designere

Vidste du, at flere kendte modedesignere også har ladet sig beskæftige inden for hotelbranchen?

storybild

Baren i Petit Moulin.

I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi samlet en liste over seks hoteller rundt omkring i verden, som er designet af kendte designere og modehuse såsom Dior, Armani og Missoni. Tjek ind på et parisisk hotel, som er indrettet af Christian Lacroix, eller besøg et hotel i Singapore, som Karl Lagerfeld har sat sit præg på.

Hôtel du Petit Moulin – Christian Lacroix (Paris, Frankrig)

I en bygning, som tidligere husede Paris’ første bageri, ligger det unikke Hôtel du Petit Moulin, som består af 17 værelser og suiter. Alle værelserne er forskellige og har hvert deres udtryk. Christian Lacroix står bag værelsernes enestående design, hvor man kan finde alt fra dyreprint til barok-mønster på væggene. Hotellet ligger i Paris’ ældste bydel, Haut Marais, tæt på Picasso- og Carnavalet museerne, samt midt blandt de karakteristiske små butikker og caféer, som Paris er så kendt for.

Læs mere om hotellet og se priser her.

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh – Missoni (Edinburgh, Skotland)

G&V Royal Mile Hotel Edinburgh er en interessant blanding af skotsk tradition og italiensk design. Hotellet er indrettet af designer Rosita Missoni i en eksplosion af farver og mønstre. Med en central beliggenhed på Edinburghs kendte gade Royal Mile, tilbyder hotellet et ophold ud over det sædvanelige i den skotske hovedstad.

Læs mere om hotellet og se priser her.

Hôtel Barrière Le Majestic – Dior (Cannes, Frankrig)

Check in på Christian Dior-suiten på Hôtel Barrière Le Majestic i Cannes og oplev Europas eneste værelse, som er designet af dette kendte modehus. Den 450 kvm store suite er indrettet i lyse farver med vintage billeder på væggene, en Louis XVI-spisestue og selvfølgelig en personlig butler. Suiten ligger på 6. etage og har en terrasse med udsigt til Middelhavet og med en beliggenhed på Croisette er turen til både strand og lækre butikker ikke lang.

Læs mere om hotellet og se priser her.

Armani Hotel – Armani (Dubai, De Forenede Arabiske Emirater)

Armani er kendt for sin minimalistiske stil, og de skuffer bestemt ikke, når det gælder deres hotel i Dubai. Rene linjer og dæmpede beige farver går igen i interiøret på de 160 værelser og suiter, som alle er personligt designet af Giorgio Armani. Værelserne er udstyret med iPads, hvor gæster kan kontrollere tv, lys og aircondition uden at rejse sig fra sengen. Hotellet måler hele 828 meter, og fra tagterrassen kan gæsterne nyde en formidabel udsigt over storbyen og skyskraberne.

Læs mere om hotellet og se priser her.

Sofitel So Singapore – Karl Lagerfeld (Singapore)

Boutique-hotellet Sofitel So Singapore beskriver sin farverige indretning som fransk stil fra det 19. århundrede med et asiatisk tvist. Den kendte designer Karl Lagerfeld har tilføjet sit eget personlige touch til indretningen hele vejen rundt og har tilmed valgt bøgerne til hotellets stilfulde bibliotek, La BibliokeK. Logoet er ligeledes designet af den tyske designer.

Læs mere om hotellet og se priser her.

Schlosshotel im Grunewald – Karl Lagerfeld (Berlin, Tyskland)

Patrick Hellmann Schlosshotel er et luksuriøst boutique-hotel, som ligger i hjertet af Grunewald-distriktet i Berlin. Alle 43 værelser og 10 suiter er individuelt indrettet af Karl Lagerfeld med elegante møbler og flotte oliemalerier. Her findes ovenikøbet en Karl Lagerfeld-suite, der er indrettet med designerens egne favoritter. Suiten har et badeværelse i Art Deco stil med håndlavede franske fliser og marmorgulv, og fra balkonen kan man nyde udsigten til hotellets have.

Læs mere om hotellet og se prise her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx