Af - 28/08-14 22:10

Playitas er paradis for aktive  ungerPlayitas er paradis for aktive unger

Det kan være sin sag at holde en særdeles aktiv og sportsglad dreng beskæftiget en hel ferie. Men på Playitas er det rigtig nemt – og sjovt.

storybild

Den olympiske pool. (Billede: Louise Poulsen)

»Moaaaar... kommer du ikke i vandet og leger?«

Sådan lyder det ofte nede fra charterhotellernes swimmingpools. Men på Playitas bliver dagene aldrig lange og kedelige. Tværtimod er de for korte til al den sport, vi vil nå, når vi også skal lege i poolen, holde siesta og indtage de mange obligatoriske ferieis.

Lad børnene komme på (golf)banen
Lad børnene komme på (golf)banen

Enten man vil dykke, surfe, sejle, svømme, løbe, cykle, vandre, spille bold eller trimme kroppen med spinning, bodytoning, yoga og anden holdtræning, som man kender fra fitnesscentret, er det muligt.

Afsted til solen: Her vil danskerne på ferie
Afsted til solen: Her vil danskerne på ferie

Den niårige søn, der til daglig tilbringer timevis på trampolinen og fodboldbanen, er i sit rette element. Med lidt overtalelse og kærlige skub er han med på at prøve det hele. Så vi svømmer, spiller bold og slår til golfbolde, til vi med god samvittighed kan tage to gange af kagen på restaurantens aftenbuffet og totalt udmattede dejser om, når vi kommer tilbage på værelset om aftenen.

Denne er smukkest af De Kanariske Øer
Denne er smukkest af De Kanariske Øer

Playitas er ideelt til familieferie. Der er et sportsprogram for de voksne, og de 4- til 12-årige har deres eget Miniclub-program med sport og andet sjov som ansigtsmaling, T-shirt-tryk, leg i poolen og mini-disco.

Gran Canaria er danskernes paradis
Gran Canaria er danskernes paradis

Børneklubben er gratis, og børnene kan gå til og fra, så det kan kombineres med forældrenes sport. Det eneste, vi savner, er flere boldspil, hvor forældre og børn kan dyrke sport sammen. Social badminton er den eneste sportsgren, hvor det i vores ferieuge lykkedes at blande børn og voksne.

Find din favorit blandt De syv Kanariske Øer
Find din favorit blandt De syv Kanariske Øer

Men som helhed er Playitas afprøvet og godkendt. Fordommen om, at aktiv ferie er for fanatikerne, er gjort til skamme. For alt foregår i hyggelig og afslappet stemning, hvor man selv vælger til og fra. Næste gang tager vi far og lillesøster med.

Fisk med de lokale og tag på ørkenvandring
Fisk med de lokale og tag på ørkenvandring

Metroxpress var inviteret til
Playitas af Apollo

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx