Af METTE HESS LARSEN - 13/05-16 03:31

REJSE: Oplev Lissabon bag facadenREJSE: Oplev Lissabon bag facaden

Lissabon har meget mere at byde på end store seværdigheder, så når du har set dem, så lad dig friste af mere usædvanlige oplevelser

storybild

(Billede: Shutterstock)

Udforsk de labyrintiske mauriske gader, cool enklaver, gammeldags butikker og unikke barer, som de lokale kender og elsker.

LISTE: Top ti ultimative rejseoplevelser
LISTE: Top ti ultimative rejseoplevelser

Slentretur i Príncipe Real
Tilbagelænede Príncipe Real giver et fint indtryk af dagliglivet på grønne torve, franskinspirerede konditorier, avantgarde-designbutikker, antikvitetsforretninger og smarte retrocaféer. Området emmer af kreativitet og har et bohemeagtigt præg, så det er et perfekt sted at nyde en brunch eller gå en eftermiddagstur.

Vild med druer? Tjek ind på et spansk vinhotel
Vild med druer? Tjek ind på et spansk vinhotel

Alfamas gadelabyrint
Vover du dig ind i mauriske Alfamas forvirrende gader, er det ikke til at vide, hvad du finder. Kokke i gang ved grillen, legende børn foran solblegede kirker, spontane fado-optrædener. Alfama – og de tilstødende kvarterer Costelo og Graça – vil fortrylle dig med deres skjulte kringelkroge og udsigtspunkter.

Få ny energi på disse 7 nordiske spahoteller
Få ny energi på disse 7 nordiske spahoteller

Rejs tilbage i tiden i Baixa
Vend tilbage til en tid, hvor indkøbene stadig blev pakket i hånden, butiksindehaverne kendte kunderne ved navn, og butikkerne i Baixa og Rossios snørklede stræder kun handlede med fiskekonserves, knapper og bowlerhatte. Når mørket falder på, kan du skåle for fortiden på Lissabon-manér i ginjinha (kirsebærlikør).

LISTE: 6 romantiske hoteller i Sydøstasien
LISTE: 6 romantiske hoteller i Sydøstasien

Bar-crawl i Cais do Sondré
Oplev Lissabons hotteste nattelivsscene i det før skumle, men nu trendy kvarter Cais do Sondré. Den gamle ludergade Rua Nova do Carvalho har fået en makeover, og dens bordel-chikke barer og stripklubber er nu stedet at være efter midnat.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx