Af A. Hulgaard, Rejs Bedre - 09/03-14 21:18

Få rejseinspiration med fem gode appsFå rejseinspiration med fem gode apps

Trænger du til en pause fra kulde, regn og mørke, giver disse fem apps masser af rejseinspiration på en kold vinterdag

storybild

Flere apps viser smukke billeder fra mindeværdige steder som Grand Canyon her. (Billede: AP)

National Parks af National Geographic
Tag på den ultimative fotorejse gennem USA’s smukkeste nationalparker. Billederne i vanlig National Geographic-kvalitet er uden tvivl højdepunktet. Men appen rummer også praktiske oplysninger samt sjove detaljer om parkerne. En fin feature er de praktiske fototip fra National Geographics fotografer.

5 gode og gratis apps til skiferien
5 gode og gratis apps til skiferien

Trvl
Med Trvl får du et gratis rejsemagasin på engelsk en gang om ugen. Hver udgave fokuser på et emne, som artiklen går i dybden med. Der kan være alt fra julestemning i Stockholm eller dyreliv på Galapagosøerne til flodsejlads på Congo-floden. Billederne er ofte rigtig gode.

Med denne app kan du læse 1000 ord i minuttet!
Med denne app kan du læse 1000 ord i minuttet!

Wild Friends
Appen for dyreelskere. En række af verdens bedste naturfotografer har rejst Europa tyndt for at dokumentere naturens tilstand. Det er der kommet en ualmindelig flot app ud af med smukke naturbilleder fra 46 europæiske lande. I Danmark har fotograferne blandt andet besøgt Bornholm, Råbjerg Mile (billedet) og Jægersborg Dyrehave.

Deltag i kræftforskningen via ny sjov app
Deltag i kræftforskningen via ny sjov app

Heritage
Er det mere ruinbyer og smukke bygningsværker, der trækker, bør du downloade Heritage fra Fotopedia. Appen fortæller om samtlige steder på Unescos kulturarvsliste, så her kan du surfe rundt mellem nogle af Jordens største seværdigheder. Fotopedia udgiver også apps med fotos fra en række forskellige lande. Deriblandt Italien, Nordkorea, Burma, Kina og Marokko.

Det bliver lettere at  køre til Yellowstone
Det bliver lettere at køre til Yellowstone

1000 Places To See Before You Die
Den ultimative liste til alle rejsende, der ønsker at opleve det bedste af det bedste, verdenen har at tilbyde. Lige fra de vildeste luksushoteller til ultimative tropestrande og storslåede ruinbyer. Appen giver mulighed for at krydse de steder af, du har besøgt, så du kan følge med i, hvor langt du er på listen.

Hoover Dam er den umulige bedrift
Hoover Dam er den umulige bedrift

Sådan forcerer du Bryce Canyon med en baby
Sådan forcerer du Bryce Canyon med en baby

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx