Af Trivago - 20/09-16 20:02; Opdateret: 22/09-16 06:57

Drøm dig væk fra efteråret: 5 Smukke ParadishotellerDrøm dig væk fra efteråret: 5 Smukke Paradishoteller

Træt af tanken om de kolde, mørke efterårstimer vi går i møde? Så klik dig gennem galleriet, og drøm dig til de dejligeste destinationer.

Bildstrecke im Grossformat »
Ud for Mozambiques kyst, finder du den lille ø Bazaruto. Øen måler blot 35 kilometer fra nord til syd og 7 km fra øst til vest. I det indiske ocean, som omgiver Bezaruto kan du spotte sjældne søkøer, rokker og hvalhajer. Det eksklusive Anantara Resort, som ligger på øens vestkyst, tilbyder 44 smukke villaer med hav- eller pool-udsigt. De tilbyder desuden daglige snorkelekskursioner og spabehandlinger i billedskønne omgivelser. Læs mere om hotellet Nær grænsen mellem Thailand og Malaysia finder du øgruppen Langkawi, som består af 99 små øer. En af disse øer er Rebak: Et lille, grønt paradis på blot 1,6 kvadratkilometer. Nyd en romantisk middag for to på hotellets moon deck, som er vist på billedet. Et af øens få hoteller er Vivanta by Taj, som er et indisk hotel, der tilbyder spa og fitness, pool og fantastisk indisk mad, der får dine smagsløg til at danse. Læs mere om hotellet Parrot Cay er en privat ø, som ejes af resortet Parrot Cay by COMO. Øens og resortets 4 kvadratkilometer tilbyder alt, hvad du behøver til en ferie i paradis: Palmetræer, hvide sandstrande, tykisblåt vand og absolut afkobling fra den travle omverden. Resortet tilbyder yoga og pilatesprogrammer, spabehandlinger, to restauranter med hhv. italiensk og asiatisk køkken. Omgivelserne taler for sig selv. Hovedparten af villaerne har privat pool og havudsigt. Læs mere om hotellet Den lille runde ø, Kaoh Song Sa, måler blot 200 meter i diameter og er derfor den mindste ø på denne liste. Resortet er et paradis, men prisen ligger også i den høje ende. Til gengæld har alle villaerne privat pool, og adskillige aktiviteter er inkluderet i prisen. Du kan for eksempel bestille en hjemmebiograf, sejle i kajak, dyrke yoga ved solopgang og tage på ø-safari. Song Saa optræder ofte på top lister over de bedste destinationer for bryllupsrejser. Læs mere om hotellet Den Fransk Polynesiske paradis-ø Bora Bora fylder knap 30 kvadratkilometer og ligger på Tripadvisors top 10 over verdens bedste øer i 2016. Øen huser flere hoteller og resorts, hvoraf Four Seasons udgør et af dem. Her kan du flade ud på bløde balisenge med udsigt over det uendelige ocean. Alle villaerne har udsigt til havet og personalet sørger for, at gæsterne får den ferie, de drømmer om. Læs mere om hotellet

Mens kalenderen begynder at stille ind på efterår, kan du passende drømme dig væk til varmere himmelstrøg.

Syv billige luksushoteller i Europa
Syv billige luksushoteller i Europa

I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi samlet fem paradisiske hoteller, som tilbyder et perfekt miks af øde øer med hvidt sand, turkisblåt vand, palmetræer og bløde balisenge.

LÆS OGSÅ: Guide: Tjek ind i en fængselscelle

LÆS OGSÅ: Verdens lækreste poolbarer

LÆS OGSÅ: Smukke europæiske dale

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx