Af Tinie Maibøll - 06/07-17 19:16

Godt nyt til Harry Potter fans: Nu kan du opleve en syvretters Hogwarts-menuGodt nyt til Harry Potter fans: Nu kan du opleve en syvretters Hogwarts-menu

Var det noget med en smørøl eller måske en omgang Djævleslynge? I London kan du fra august opleve maduniverset fra det berømte Harry Potter-univers.

storybild

Harry Potter fans får nu muligheden for at smage på det magiske liv i London, når kulturklubben Library byder på en syvretters menu inspireret af maden i Harry Potter-bøgerne. (Billede: EDDIE KEOGH)

Var det noget med en smørøl eller måske en omgang Djævleslynge? I London kan du fra august opleve maduniverset fra det berømte Harry Potter-univers.

Du kan købe tryllestave, besøge platform 9 3/4 på King's Cross Station i London, rejse med Hogwarts Ekspressen og meget, meget mere. Og det gælder ikke kun i J.K Rowlings højt elskede bogserie om troldmandsdrengen Harry Potter.

For siden Rowling udgav sin første bog for tyve år siden, er fanskaren kun vokset. Og det samme gælder oplevelser og turistattraktioner, som forsøger at genskabe det magiske univers fra bøgerne i virkeligheden, så mugglere (personer uden magiske evner, red.) verden over kan føle sig som troldmænd for en stund.

I sommerferien løber der endnu et event af stablen. For kulturklubben 'Library' i London, som tilbyder alt fra overnatning, restaurant, bibliotek og musikoplevelser, har nemlig besluttet at kreere en menu a la Hogwarts. Det skriver Good Housekeeping.

Fra august til og med september byder Library på syvretters menu med de bedste retter fra Harry Potter-bøgerne. Menuen består af en velkomstcocktail og en hapser, tre forretter, to hovedretter og en dessert.

Men man skal skynde sig, hvis man vil lege sulten troldmandselev i den store spisesal på Hogwarts. Billetterne ryger nemlig ifølge Library ret hurtigt. Herligheden koster 75 pund (svarende til ca. 640 kroner, red.) og kan købes på deres hjemmeside.

Herunder kan du se menuen oversat til dansk:

Velkomstdrink:  Enten iskold smørøl (cremet, sprudlende drik med smør/flødeis og sodavand, red.) eller en ildwhisky

Amuse Bouche: 'Brev fra Hogwarts' (Rispapir med pebberfrugt, persille og blæksprutteblæk)

Første ret: 'Djævleslynge' (chiafrø med tang og squash),

Anden ret: 'Hvem er Peter Minus?' (Lam med kanel og løgsmulder)

Tredje ret: 'Magisk trekamp' (Rød babymulle med vagtelæg og blæksprutte)

Fjerde ret: 'Hatstall' (Oksefedt med brød og parfait af kyllingelever)

Femte ret: 'Hemmelighedsvogteren' (Røget ål med kimche og bouillon)

Dessert: 'Kandisbaronen' (Hvid sesamsvamp med curd af gedeost og en is med løvbladssmag).

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx