Af Sara Skaarup - 29/06-15 08:08

KLUMME: Brug så den sommerKLUMME: Brug så den sommer

Hvem gider hænge ved en skærm, når der er 300 mennesker, der krammer, danser, giver massage og øver sig i at blive bedre elskere lige uden for døren?

storybild

Dette bliver nok den hurtigste klumme jeg nogensinde har skrevet. Jeg er nemlig på festival, og helt ærligt, så vil jeg ikke gå glip af et eneste minut. Og vi taler ikke musik. Jeg er nemlig på kærlighedsfestival - eller Sexsibility, som de kalder det her midt i Sverige.

KLUMME: Spåkonerne på valg!
KLUMME: Spåkonerne på valg!

Ahahaha! Hun er jo også sådan en sexologtype, tænker du måske, og det er jo rigtig nok. Men det er alle de andre altså ikke. Bare mennesker, der er åbne for at lære nyt.
Jeg har glædet mig til det her hele vinteren, og i år har jeg min mand med. Tidligere har jeg været her på egen hånd. Det spiller ingen rolle.

I mange år var jeg meget nysgerrig på alt muligt, der handlede om mænd, sex og kærlighed, men jeg vidste ikke lige, hvor jeg skulle gå hen for at studere og øve mig i den slags - udover mine egne eksperimenter altså. I dag ved jeg, at man selv må tage initiativ og at alfa og omega er at være modig og at opsøge ligesindede.

KLUMME: Så er det bytte-partner-måned…
KLUMME: Så er det bytte-partner-måned…

Så brug nu den sommer. Fold dig ud og komme i kontakt med det (sex)liv, du faktisk gerne vil leve. Det er nu, der er lysest, sindene er mest åbne og kroppene lettest tilgængelige. Også selvom det er koldere end vi ønsker os.

Du er hverken for ung eller for gammel, og du får ikke bedre muligheder. Det er nu, det er nu.

KLUMME: Hvordan ved jeg, om det kunne være ham?
KLUMME: Hvordan ved jeg, om det kunne være ham?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx