Af Huxi Bach - 17/04-15 11:05

Huxi Bach: Man sætter da nazi efter alt farligt?Huxi Bach: Man sætter da nazi efter alt farligt?

De konservative lancerede i denne uge en kampagne for at stoppe ”naziislamisme”.

storybild

Naziislamisme er udtryk opfundet af Naser Khader, og et udtryk ifølge de konservative skal bruges for at få danskerne til at forstå alvoren ved islamisme.

Man kan indvende meget i mod sammen stillingen af islamisme og nazisme, blandt andet den historiske negligering af nazismen, som trods alt tog livet af 6 millioner jøder.

KLUMME: Når ‘de rigtige’ ytrer sig
KLUMME: Når ‘de rigtige’ ytrer sig

Ligesom man kan indvende, at Naser Khader, der forleden i en diskussion om evolution på DR2 spurgte: ”hvad så med de aber der er nu? Hvornår bliver de mennesker?”, måske ikke er den rette til at sætte store ting i perspektiv.

Men lad det ligge. For jeg vil faktisk gerne gå med på de Konservatives præmis, som synes at være, at nazi er en slags forstærkende tillægsord. Nazi sætter man foran ting man skal være bange for.

Og skæbnen vil, at jeg er ambassadør for Aidsfondets kampagne Humor Mod Aids, som kører i disse dage. Og aids er noget vi skal være bange for.

KLUMME: Socialmasochisterne
KLUMME: Socialmasochisterne

Derfor vil jeg i de konservatives ånd foreslå, at vi fremover benytter betegnelsen nazi-aids! For aids har siden 1997 dræbt mere end 30 mio mennesker. Altså 5 gange så mange som nazismen. Vi burde nærmest kalde det meganazi-aids.

Det lykkelige i denne ellers ulykkelige situation er, at aids er noget vi nemt kan gøre noget ved. Det kan du læse mere om på www. Aidsfondet.dk.

Men hvis du er mere til tom snak og signalpolitik, så tjek de konservatives hjemmeside.

KLUMME: 50 shades of black
KLUMME: 50 shades of black

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx