Af Huxi Bach - 29/05-15 10:45

KLUMME: ValgudløsningKLUMME: Valgudløsning

Endelig! Endelig udskrev Helle Thorning-Schmidt valg.

storybild

Endelig siger jeg ikke, fordi jeg har gået og tørstet efter det som sådan, men mere fordi det efterhånden var blevet ulideligt at tænde sit fjernsyn eller åbne en avis og iagttage politiske kommentatorer og tv-værter, der var så kraftigt erigerede, at alt blod var løbet fra deres hoved og lige i … valg-barometeret.

KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”
KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”

Endelig kom udløsningen. Og så kan vi få fred. Men først om tre uger. For først nu går den rigtige valg-masturbation i gang. Og som ved enhver god omgang elskov, så ryger al fornuft ud ad vinduet. Nu er det instinkter og primaldrift, der styrer løjerne.

KLUMME: Uffe Ellemanns paradis …
KLUMME: Uffe Ellemanns paradis …

Substansen skal man lede længe – ofte forgæves – efter. Vi har allerede set de første skud på stammen. Har Lars Løkke løjet om en mand på en fabrik? Hvad stemmer Amalie fra Paradise? Hvor meget 3D-hologram-grafik kan Ask Rostrup få rørt ved i DR’s nyhedsstudie? Og er det en diller, der er på den valgplakat??? Et hav af meningsmålinger med en usikkerhed på 60. Og VAR det en diller på den plakat???

KLUMME: Er den stor nok?
KLUMME: Er den stor nok?

il gengæld kan man spejde forgæves efter spørgsmål om klimaet. Dong-sagen er forsvundet som dug for solen. Gak og løjer-afdelingen hos Skat får fred igen.
I det hele taget sager, som ikke kan forklares på 30 sekunder, besvares med ja eller nej, eller har en diller på en valgplakat. Nu, jeg tænker over det, er der faktisk en reel chance for, at den diller kan gå hen at blive statsminister.

KLUMME: En hilsen til mit teenage-jeg
KLUMME: En hilsen til mit teenage-jeg

Du godeste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
En helt særlig gruppe boligejere er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx