Af Sofie Rye - 07/01-15 08:59

KLUMME: Et bedre år 2015KLUMME: Et bedre år 2015

Jeg har store forventninger til det nye år.

storybild

Skilsmisse-fædre får lige så meget ret til deres børn som kvinder, militæret bliver frivilligt og drengeomskæring en saga blot. Lige løn for samme arbejde. Der bliver arbejde til de ledige, der brænder inde med eksamensbeviser og drømme om fremtiden.

Cannabis bliver lovligt. Vi lader voksne mennesker tage voksne beslutninger om eget liv og bruger millionerne på at hjælpe stofmisbrugere, alkoholikere og så videre. Og de tusindvis af pårørende.

Dyrene. Dem bliver vi bedre til at passe på. Slut med konventionel storindustri af kød, hvor pengepungen taler før plads og grønt græs.

IS forsvinder. Sammen med krigene og undertrykkerne. Børn får lov til at være børn, i kjoler og cowboystøvler. Og så bliver endnu en kræftvaccine opfundet – og kuren mod demens.

Der er ingen mord og dræbte på vejene. Flere kloge hoveder og færre Kim Kardashians. Et valgår med politikere, der peger på, hvor vi skal hen – ikke på, hvad de andre gjorde forkert i går. Færre forestillinger om den perfekte krop. Mere sex og sjov og sovs.

I 2015 krammer vi mere og kysser mere og griner mere. Vi tør række ud efter hjælp og selv give den til dem, der har brug for det. Vi taler ordentligt til hinanden, står op for hinanden, om det er med eller uden tørklæde, om det er heteroseksuelle eller ikke. I 2015 er vi mennesker først.

Gode mennesker!

LÆS OGSÅ: KLUMME: 2015 skal være dit bedste sexår - ever

LÆS OGSÅ: KLUMME: Morten Østergaard – nu som menneske

LÆS OGSÅ: KLUMME: Sådan bliver 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx