Af Sara Skaarup - 08/06-15 08:38

KLUMME: At være en god kæreste kræver øvelseKLUMME: At være en god kæreste kræver øvelse

Unge i dag gider åbenbart ikke rigtig forpligte sig på at være kærester. I don't get it. Se at komme i gang, siger jeg bare – for jeres fremtids skyld!

storybild

Det med at unge er meget mere single end førhen, har jeg fra et tv-program om kærlighed. Her fortalte en forsker, at unge danskere prioriterer kærestelivet langt lavere end unge for tyve år siden. Dengang var kæresteri nærmest livets mening. I dag har de unge for travlt: Intimitet har man med sine venner, og der skal også være tid til studie, job, sport.

KLUMME: Gid folketingsvalget var et øråd
KLUMME: Gid folketingsvalget var et øråd

En af grundene til at mange unge fravælger en kæreste, er at sådan én indskrænker ens personlige råderum: Både ved at udelukke andre partnere, tænker mange, og ved at skulle tages med på råd i alle mulige valg.

KLUMME: Man skal aldrig sige aldrig
KLUMME: Man skal aldrig sige aldrig

Det er nemmere – og uforpligtende – at have bollevenner. Og så er unge i dag bevidste om, at valg af kæreste også er branding: Amalie eller Nicolaj skal matche og booste ens image for at få kæreste-titlen. Ellers vil man heller være solo og styre alt selv.

KLUMME: Valgudløsning
KLUMME: Valgudløsning

Really? Hvordan har I lige tænkt jer at få et parforhold til at fungere senere, hvis I ikke har øvet jer? Uden ungdomskærester kan I nå frem til vi-vil-have-børn alderen og tro, I kan det hele, uden at ane hvordan man reelt fungerer i et parforhold.

KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”
KLUMME: Til kaninen Allans “dyrevenner”

Se nu bare at få nogle kærester derude. Hold nu op med at tage jer selv så alvorligt! Er vedkommende sød og dejlig? Så prøv da! Det kan godt være, han eller hun ikke er helt perfekt eller giver point på imagekontoen, men hey – parforhold kræver træning.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Uffe Ellemanns paradis …

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx