Af Pressen på P3 - 24/03-15 08:36

KLUMME: Når vi bliver gamle...KLUMME: Når vi bliver gamle...

Tue: Jeg har godt nyt, bassemand! Det bliver så hyggeligt, når vi bliver gamle.

storybild

Tue: Ved godt, vi har talt meget om voksenbleer, men så læste jeg, at vi her i Danmark er det eneste land i verden, der har en fodboldrække for folk på 70+. Det er da genialt, så kan man GÅ og råbe og skrige ad hinanden på banen – og bagefter i omklædningsrummet få en Gammel Dansk og tale om hende den lækre Yvonne på plejehjemmet, som næsten kan gå helt uden rollator. Glæder du dig lige så meget som mig?

KLUMME: 50 shades of black
KLUMME: 50 shades of black

Tony: Jeg glæder mig da overhovedet ikke til at blive gammel – der er nærmest ikke noget, jeg glæder mig mindre til. Når man endelig har tiden til at lave alt det, man ikke nåede, har man ikke kroppen. Hvis man overhovedet er så heldig at blive gammel. Det ville da være rart, hvis man – i stedet for at være som en ballon, hvor luften langsomt sivede – blev mere og mere fyldt med luft. Indtil man eksploderede. Så nej, jeg glæder mig ikke til, at gassen begynder at gå af ballonen. Det er ikke fedt at blive ældre i Danmark.

KLUMME: Befri palæstinenserne
KLUMME: Befri palæstinenserne

Tue: Jeg kender dig – du vil være fuldt ud opblæst til den dag, du stiller træskoene. Bliver det til et saksespark på fodboldbanen som 90-årig, så er det da ikke så dumt.

Tony: Scorer jeg så??

Tue: Ja, lad os bare sige det.

KLUMME: Åh, den kærlighed
KLUMME: Åh, den kærlighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx