Af Sara Skaarup - 13/04-15 09:21

KLUMME: Mor og far boller faktiskKLUMME: Mor og far boller faktisk

Har du nogensinde set dine forældre uden tøj på? Set mor og far kysse? Give hinanden et klap i måsen? Nej, heldigvis, svarer du måske.

storybild

Men så har dine forældre faktisk gjort dig en bjørnetjeneste. Elskov er en del af kærlighed mellem to voksne mennesker. Privat, ja – den seksuelle akt er jeres alene, men den er ikke farlig for børnene at kende til. Kærtegn er udtryk for kærligheden og viser børn, at mor og far elsker hinanden.

Når nogle forældre er så bange for at grænseoverskride deres børn, at de opfører sig totalt af-erotiseret derhjemme, er omsorg slået over i hensynsbetændelse.

KLUMME: Slow sex styrer
KLUMME: Slow sex styrer


'Ja, nu har vi endelig fået lille Anna ud af soveværelset, vi har heller ikke haft sex i to år', hører man nybagte forældre sige. Say what? Fordi det er umuligt at elske, hvis det sover en baby i en seng i samme rum, eller hvad?

Børn tager mere skade af at aldrig se deres forældre røre hinanden end at høre dem knalde ind imellem. Jo mere afslappede voksne, jo mere trygge børn.

KLUMME: Tænder RedTube dig i virkeligheden?
KLUMME: Tænder RedTube dig i virkeligheden?

Fair nok, hvis man ikke ønske at være tilskuer til, at ens gamle giver den gas på lagnerne. Men er man selv forældre, og tripper ens søn på 4 år ind i soveværelset, mens I laver den horisontale tango, så er der altså ingen grund til panik. Hvis I ryger forskrækket ud til hver side af sengen og nægter noget foregik, gør I sex forkert og farligt. Brug hellere anledning til at fortælle, hvordan et nyt menneske bliver til, han skal jo vide det før eller senere alligevel.

KLUMME: Av, mit hjerte
KLUMME: Av, mit hjerte

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx