Af Pressen på P3 - 08/01-15 09:31

KLUMME: 1 -2 -3 VALGKAMP!KLUMME: 1 -2 -3 VALGKAMP!

Tony: Pssst … Har du hørt det? Tue: Hvad?

storybild

Tony: Valgkampen er startet! Nej, det er fis. Det har den jo været længe. I denne uge var det så Bilka-Helle på shopping og Løkke med BroBizz til ALLE. Og analysen var igen: NU er valgkampen i gang. Men har der overhovedet været en periode, hvor der ikke var valgkamp?

Tue: Ja, jeg er vild med det nye begreb mikroløfter. Altså, at politikerne nu er så panisk angste for at begå løftebrud, at man kun lover nogle meget små, konkrete ting. Det viste sig jo, at Løkkes BroBizz-løfter kun gælder cirka 1.000 danskere. Hvad bliver det næste? Skattelettelser til alle dem, hvis navn starter med x, og som bor på adresser, der starter med Z?

Tony: Jeg kan ikke være den eneste, der synes, den evige valgkamp er irriterende, og at den må vanskeliggøre det politiske arbejde. Det bliver selvfølgelig en udfordring at regulere valgkampen, og jeg er heller ikke ude i et valgkampspoliti, der giver politikerne bøder, hvis de valgflæsker den for meget – eller at kommentatorer får et lille stød, hvis de råber valgkamp i utide. Men hvad ville der ske, hvis man lavede en fast valgdato? Altså præcis fire år i statsministeriet – og så valg.

Tue: WORD!

LÆS OGSÅ: KLUMME: Et bedre år 2015

LÆS OGSÅ: KLUMME: 2015 skal være dit bedste sexår - ever

LÆS OGSÅ: KLUMME: Morten Østergaard – nu som menneske

LÆS OGSÅ: KLUMME: Den kønskonservative julequiz

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx