Af Sara Skaarup - 12/01-15 12:14

KLUMME: Kan jeg stole på dig?KLUMME: Kan jeg stole på dig?

”Han skrev han var hos en ven, men jeg fandt ud af, at han var taget i byen.” ”Hun siger, hun elsker mig, men taler grimt om mig til sine veninder.” Det kan undre mig, hvad folk finder sig i i deres forhold.

storybild

Masser af mennesker stoler ikke på deres egen kæreste! Det dur ikke. Tillid er fundamentet. Der må være en tro på, at den man åbner sit hjerte for, er både ærlig og vil passe på ens betroelser og sårbarhed. Ellers må man jo hele tiden være på vagt og passe på sig selv. Det lader sig ikke kombinere med at folde sig ud og give alt det bedste, man har.

Vi tager tit ærlighed som en selvfølge. Men reelt har ikke alle mennesker lært at opføre sig tillidsvækkende. Tillid kan man tjene ved at være ærlig og troværdig. 1) Ikke lyve og skjule noget 2) Skabe overensstemmelse mellem det man siger, og det man gør

Det er okay at træde ved siden af. Det sker! Også for dig. Vi er mennesker, og vi kommer for sent, taler over os, fortier ting. Én fejl er ikke fyringsgrundlag. En stribe er. Hvis han eller hun lyver for andre, så kan du roligt regne med, at han eller hun også lyver for dig.

Vil du gerne have en god kæreste og et forhold, der varer ved og vokser? Så start med dig selv. Vær selv troværdig! Opfør dig så du fortjener tillid. Lige tiltrækker lige. Drop kandidater, der ikke kan møde den standard. Charme og good looks er ikke nok. En partner skal være til at stole på – ingen kæresteforhold uden tillid.

LÆS OGSÅ: KLUMME: 1 -2 -3 VALGKAMP!

LÆS OGSÅ: KLUMME: Et bedre år 2015

LÆS OGSÅ: KLUMME: 2015 skal være dit bedste sexår - ever

LÆS OGSÅ: KLUMME: Morten Østergaard – nu som menneske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx