Af Sara Skaarup - 22/06-15 09:57

KLUMME: Hvordan ved jeg, om det kunne være ham?KLUMME: Hvordan ved jeg, om det kunne være ham?

At trawle sig igennem bunker af singler for at finde sit kærestematch er en drænende og tidskrævende sport.

storybild

Selv hvis man møder en, der er lækker, kan det virke umuligt at vide om der er potentiale på den lange bane. Og nogle gange trækker det ud at afgøre sagen, fordi man nu så gerne have det match.

KLUMME: Jeg ønsker mig en nabo fra Syrien
KLUMME: Jeg ønsker mig en nabo fra Syrien

Det, som mange glemmer her, er at lære max af de erfaringer, de allerede har gjort sig. Man bliver nemlig ikke klogere af at fejle mange gange, med mindre man uddrager essensen og tager kurs her efter.

En øvelse jeg kalder ”skriv din kærlighedshistorie” kan vise dig dine kompromisfrie zoner: Se tilbage på dine parforhold, korte og lange. For hver enkelt spørger du dig selv: ’Hvad virkede her’, ’hvad virkede slet ikke’ og ’hvad lærte jeg’.

KLUMME: Rigtige mænd græder... meget!
KLUMME: Rigtige mænd græder... meget!

Ideen er at nå frem til hvad du erfaringsbaseret kan sige er ALLERVIGTIGT for dig hos en partner: Det, der SKAL være til stede, og det du IKKE tolererer. Har du brændt fingrene på en notorisk løgner, kan det være, at en af dine kompromisfrie zoner er: ’Jeg vil ikke lyves for’. Har alle dine kærester kunne få dig til at grine, kan det være ’humor’ er must have dig.

KLUMME: Feels so good – must be love
KLUMME: Feels so good – must be love

På denne måde ender du med en lille tjekliste (højst fire punkter), som du kan bruge, når du sidder overfor en ny person. Første gang du fanger vedkommende i en løgn, ved du, at det IKKE er den rette. Ej heller, hvis du rocker keder dig. Så matcher personen simpelthen ikke dine værdier og kommer ikke til det. Ingen grund til at bruge mere tid her – pænt farvel og videre.

KLUMME: Det her er kun til børn!
KLUMME: Det her er kun til børn!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx