Af - 07/04-15 09:39

KLUMME: Kendisser i FoketingetKLUMME: Kendisser i Foketinget

I dagens klumme omtaler Tony og Tue de forskellige kendisser, der har prøvet lykken i politik.

storybild

Tony: Hvis jeg sad på bagerste række i folketinget og vidste, hvad vi alle ved, at valget er på trapperne, ville angstens sved allerede dryppe fra mine kraftfulde øjenbryn. For hvordan skulle jeg råbe medierne op og få kameralampens skær i øjenene uden at gå uden for partiet linie?

KLUMME: Socialmasochisterne
KLUMME: Socialmasochisterne

KLUMME: Blokér dig ud i friheden
KLUMME: Blokér dig ud i friheden

I politisk X-factor er der ikke engang en Blachmann til at kalde mig uinspirerende. Nææ, rampelyset stjæles af stjernerne ellers kendisser med ambitioner. Ikke nok med jeg skulle kravle over de andre frådende hyæner fra gruppen, jeg skulle også forbi Naser (den guldklump), Mads Holger gudhjælpemig og Anders Stjernholm. Det er et hårdt løb for en vandbærer med stjernedrømme!

Tue: Men uden at bygge det på nogen større empiri, så er kendis-kandidaterne historisk set lidt af et lotteri for partierne. Blandt nitterne kan nævnes Malou Aamund, Biker Jens og Erhvervsmanden Lars Kolind (ja ham den skønne fyr der foreslog Fyn som et skattefrit smørhul).

KLUMME: Slow sex styrer
KLUMME: Slow sex styrer

KLUMME: Når vi bliver gamle...
KLUMME: Når vi bliver gamle...

Blandt vinderkuponerne - så lykkedes det Klaus Bondam at blive borgmester i København, og Joachim B Olsen har været en gevinst i Liberal Alliance.

Tony: Men fælles for dem alle, vinderkuponer eller ej, er at der er blevet spillet på dem. Tænk hvor meget opmærksomhed Riskær har fået her i den tidlige valgkamp - uden at ha' et parti!

KLUMME: 50 shades of black
KLUMME: 50 shades of black

Så hvis der skal hives gule nyhedsbjælker ned fra hylden, skal der kendis kød på bordet! Tro mig, vi har ikke set den sidste kanin blive hevet op af hatten. Og alt imens forsvinder udsigten til medieomtalen her fra Folketingets bagerste række.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx