Af Pressen på P3 - 17/03-15 08:03

KLUMME: Åh, den kærlighedKLUMME: Åh, den kærlighed

Tony og Tue er triste over det sidste brud fra 'Gift ved første blik'.

storybild

Tony: Det var, som om vi alle sammen gik lidt fra hinanden. Som om alle vore hjerter bristede – bare en lille smule. Som om verden blev lidt mere kold. Kærligheden holdt ikke. End ikke Jakobs baconlasagne kan hele såret. Jakob og Katrine, som mødtes og blev gift i ‘Gift ved første blik’, er ikke mere. Vi troede ellers sådan på dem.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Lidt om fly-kvæg og Klaus Riskær

Tue: Noooooo, det sidste glimt af ægte kærlighed i en kold verden af Tinder og Sugardating. Kunne de i det mindste ikke gøre som de royale og køre det videre som et proformaægteskab for befolkningens skyld?

Tony: Man kommer næsten til at overveje, om det med arrangerede ægteskaber er en god idé, hvis bare nogle politikere kunne mene noget om det!? For kan det lade sig gøre at tage to mennesker, proppe dem i tv-maskinen sammen med nogle pseudo-parforholdseksperter og wupti: everlasting love! Efter to sæsoner af ‘Gift ved første blik’ er man fristet til et nej. Så mens vi stadig venter på den første ‘X Factor’-stjerne, går der nok også mange sæsoner af GVFB, før vi finder kærligheden.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Mere heltemod, tak

Tue: Du har lige givet mig en genial ide: ‘Politikere gift ved første blik’. Forestil dig Lars Løkke der bliver gift med Johanne Schmidt-Nielsen. Det kalder jeg tv!

Tony: Perfekt. Det var lige der, jeg ville hen.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Når velfærdsmusklen flekser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx